Merhaba, o olayda bulundum ve burada da ismim geçiyorken olayı anlatmak istedim. Bugün Roberth, Lenka ve Kana karakteriyle birlikte denize gidecektik. O sırada Roberth karakterine bir mesaj geldi. Üzerine Roberth bir arkadaşına yardıma gideceğini söyledi ve bizde onunla gittik. Girdiği apartmandan çıkmasını bekliyorduk. Zaten gördüğünüz üzere üzerinde mayo vs var. Binadan çıktı ve o sırada Fyodor infernusuyla son hızla ters şeritten geliyordu. O sırada da Roberth karakteri kaldırımdan indi. Araba Roberth karakterine değmemesine rağmen kişi "ölmek istiyor sanırım orospu çocuğu" tarzında birşey söyledi küfür etti fakat tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum. Herneyse... Ardından Roberth tepki gösterdi. "Bana mı dedin?" tarzında konuştu. Üzerine Fyodor ise hala tepki göstermeye devam etti. Bunun üzerine ters birşey olmasına karşı Alber karakteri de silahını çekti. Silahlar sadece çekildi ve gösterildi. Kimsenin sıktığını görmedim. Roberth karakterinin bu kadar agresif davranmasının sebebi de... Birkaç gün öncesinde Roberth karakterinin birliği arasında bir sorun yaşanıyor. Bunun üzerine fyodor gelip yanan ateşin altına körüğü saplıyor ve adama küfür ediyor. Böyle bir durumda Robert karakterinin konuşması üzerine Fyodorun hala agresif davranması silahların çekilmesine sebeb oldu. Olayda ki şahitliğim bu kadar.. İyi roller, iyi forumlar.