Konu: [12.07.2020]Cody_Kohen Ortak Nezaket-Non-Rp  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 12.07.2020 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cody_Kohen @@illeqal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Jacob Wallace @lazarat

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.07.2020 23.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anlaşmalı dövüştük bir kaç kere , bir keresinde bug oldu hiç canı gitmedi üst üste , /b den bölüp durdurmak zorunda kaldım, en son dövüşürken IC dur demiş ben de farketmedim devam ettim , bayıldıktan sonra anne bacı küfür etmeye basladı , OOC amaçlı küfür ettiği belli her ne kadar /b den etmese de. Çünkü baygın ve "sen dur dediğimde ben durdum" diyerek benim OOC söylediğim şeye atıf yaparak küfür ediyor. Bu adam sürekli troll ve ooc küfür aşağılama peşinde , kaç defa da flood atarak gezdi yenidir bilmiyordur diyip şikayet etmedik ama artık bıktırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): - OOc küfür ettiği çok belli. Böyle ailevi değerlere saygısı olmayan insanların oyunda barınmaması lazım.

« Son Düzenleme: 13.07.2020 12:05 Dmitri »

#1 - 13.07.2020 00:14
Kişinin forum hesabı @illeqal konuya ekleyebilirsin.

#2 - 13.07.2020 11:45
Ben Jacob şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 13.07.2020 17:05
Kardeşim nerede non-rp var öncelikle bunu söyleyeyim ondan sonra birde pm den demişki bence hileyi kapattı gerçekten komiksiniz o küfürlerde ooc olsa /b den ederim t den niye edeyim boş yere şikayet açmazsanız sevinirim ikisi bir olmuş şahitliğe yazmış beni jailletecekler gerçekten komiksiniz arkadaşlar aynen 11 level adam hile açacak  ;D

#4 - 13.07.2020 17:08
buna şikayetler açılacaksa Supportımız Nikolay Milanov bunları çok kez yapıyor adamı banlayın o zaman.

#5 - 13.07.2020 17:19
Baygınken küfür etmek? Baygınken benim /b kanalından daha önce söylediğim "dur" ifadesine atıf yapıp ben sen dur diyince durmuştum .... çocuğu bilmemne çocuğu köpek ... diye küfür etmek? Ooc amaçlı ettiğin o kadar belli ki , eminim her yönetici bunu farkedebilecek olgunluktadır.

#6 - 13.07.2020 17:59
@Dmitri her gün güvenli bölgede mutlaka bile bile bir kavga olayına karışıp bunu üstünüze çekiyorsunuz. Defalarca söyledik, durumu size de bildirdik. Sürekli kavga/tartışma çıkarıcı şekilde rollere kendinizi bile bile sokuyor olayları çıkartıp şikayet açıyorsunuz.

Artık güvenli bölgede kavga rolü yapmayın/çıkartmayın/başlatmayın/sebep olmayın. Bu konudaki mazaretleriniz maalesef tükendi, tekrarı halinde çok daha büyük cezai yaptırımlara uğrayacaksınız. Her gün aynı konudan muzdarip şikayet konularınız sunucuyu, roleplay anlayışını olumsuz yönde etkiliyor.

İki tarafında dahil olduğu bu "anlaşmalı dövüştük" olayı NonRP kapsamında cezai işleme tabii tutulacak.