Konu: Clinton_Melvin [Rolden kaçma(/q) + bunny]  (Okunma sayısı 61 defa)

#0 - 12.07.2020 16:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Clinton Melvin @Forum İsmini bilmiyorum..

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carlione Desmond

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.07.2020 15:47

Rol esnasında rolden kaçma(/q) + Bunny.:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'da rol yapıyorduk bir anda geldi, agresif role girdik emote vererek adama saldırdım, Unity Station'a kadar kovalamaca başladı, kaçarken sık sık bunny yapıyordu, bayılttığımda ise /q atıp rolü terk etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz..

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 12.07.2020 16:35
Herhangi bir kanıt belirtilmemiş, işlemler discord değil forum üzerinden yürüyor. Kanıtlarınızı lütfen konuya ekleyin görüp işlemi ona göre ilerletebiliriz.

#2 - 12.07.2020 16:52
Rolden kaçmadım. Oyunum crash yedi yediğim gibi tekrar oyuna bağlandım Bunny demişsin birde 10dk boyunca peşimde siz asıl bunny atarak beni kovaladınız. Crashtan hemen sonra girdiğim ssden belli oluyor Osıra bir reklam verilmiş 15:46'da

ss: https://hizliresim.com/ydpjvD

#3 - 12.07.2020 18:16
Kanka bilerek çıksam girmem Ve düştükten sonra neden çıkıyım ki değilmi Hemen girdim çıktıgım gibi.

#4 - 12.07.2020 18:21
Arkadaş oyundan düşmüş ve tekrardan oyuna giriş yapmış. Bunny'e dair bir kanıt yok. Ek olarak arkadaş üç dakika içerisinde girmiş, biz rolde /q durumunda 5 dakika vakit tanıyoruz. Herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak ek olarak forumdaki üslubunuza da dikkat edin.