Konu: [12.07.2020]Keontray Welch / DM  (Okunma sayısı 314 defa)

#0 - 12.07.2020 15:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Keontray Welch @Vastoria

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Suljack / Jamal Nashar - @GoldUser / Carl Walter - @Kuşkaşlah / Qasim Bishop

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.07.2020 - 14:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün Buffalo oluşumun garajında aracımı modifiye ettirdim @santet adlı arkadaş konuya yorum yaparsa beni mutlu eder. Her neyse aracı boyattım falan filan, benzin almaya gittim ve @Suljack arkadaşımız fotoğrafımı çekti, arabadan indim neden fotoğrafımı çektin diye sordum orada konuşuyorduk fakat olaya dahil olan Keontray Welch ortada hiçbir şey yokken bana saldırdı ve sistemsel yere düşürdü. Bunu söylemekten gına geldi fakat latin değil kübalı rolü yapıyorum, her latin skini olan kişiye düşmanlık beslemek saçma ve anlamsız 2020 yılındayız ve hala bu tür olayların olduğu görmek iç karartıcı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi 32 level sunucuda 1815 saat geçirmiş, oyun kurallarını gayet net biliyor olması gerek, gereken cezanın verilmesini arz ederim.

#1 - 12.07.2020 15:19
İyi günler öncelikle. Siyahi ve Latin grupların sürtüşmesi söz konusuydu. Bir siyahi kişi fotoğrafını çekti diye araçtan inmişti, "IC" olarak sorun çıkacağını düşünmüştüm. Bu yüzden kendisine saldırmıştım fakat kendisi o oluşumdan değilmiş. Kendisinden öncede birisiyle "BRAWL" rolüne girmiştik. Onlardan sandım ve bunu yaptım, hatamı kabul ederek özür diliyorum kendisinden.  İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 12.07.2020 15:25 Vastoria »

#2 - 12.07.2020 15:26
Özürünüzü kabul etmiyorum, gerçekten sıkıldım durduk yere saldıran adamlardan bıkkınlık geldi.
Siyahi ve Latin grupların sürtüşmesi söz konusuydu.
Fakat görüyorum ki siz herhangi bir oluşum üyesi değilsiniz, iki grup arasında olan sürtüşme neden sizi ilgilendiriyor?

#3 - 12.07.2020 15:28
Karakterimi bahçenin bir siyahisi olarak yönetiyorum. Oluşuma girme ihtimalim var ve ortamla "IC" olarak aram iyi diyeydi. Tekrardan kusura bakmayınız. Hatamı kabul ediyorum sonuna kadar.
« Son Düzenleme: 12.07.2020 15:33 Vastoria »

#4 - 12.07.2020 15:50
Merhabalar, neden Mentionlandığımı bilmiyorum ama arkadaşın aracını modifiye ettikten sonra, yanımdan gitmişti. Burası doğru.

#5 - 12.07.2020 19:12
Selam, bulunan bölgede yaşanan karmaşanın farkındayız, iki çetenin kesişim noktası olan bir yerde latin olduğunuz için dayak yemişsiniz, bu tamamen karakterlerin cehaleti ile ilgili bir şey, ortada OOC bir sebep yok, karakteriniz Idlegas köşesinde durduğu için dayak yiyebilir zira Kingpin Mafia Brims ve Jackals 13 çeteleri şu anda Idlegas için yoğun bir savaş vermekte, orada bulunmakta, kaçmayıp dövüşmeye çalışmakta sizin IC hatanız. Bir başka siyahinin sizi latin olduğunuz için dövmesi de onun IC hatası. Polisi arayabilir ya da uzaklaşabilirdiniz, ortada OOC bir suç olduğunu düşünmüyorum, dediğim gibi sebebi var. Bir latin çetesiyle düşmanlık içerisindeyiz, kişi sizi birine benzetip vuradabilirdi, ki gerçek hayatta böyle şeyler yaşanıyor. IRL'de yanlışlıkla dayak yediğim de olmuştur, iyi forumlar hatta mümkünse iyi roller.

#6 - 12.07.2020 22:03
Selam,

Skin benzerliğinden dolayı düşman birlik üyesi sanılıp hiç bir sivil oyuncuya bu tarz rollere uygulanamaz. Savaş bölgesi şehir dışı gibi bir bölge de değil. Çoğunluk sunucunun aktif olduğu Idlewood-Idlegas bölgelerinden söz ediyoruz. Bu tür bölgelerde bu tarz roller girişmeden önce ne yaptığınızdan ve kime yaptığınızdan emin olmalısınız ve savaş rollerinizi olabildiğinizce sivillerin ve polislerin olmadığı bir bölgede devam ettirmelisiniz.

İlgili birlik üyeleri altda yer alan Savaş Kuralları maddesinde ki 6. maddeyi tekrar göz gezdirsin.
Alıntı
İllegal oluşum üyeleri, herhangi sivil vatandaşın yanında rolün gidişatına dikkat etmelilerdir rolleri mantık çerçevesinde olmalıdır.

Ceza verilecek.