Konu: The Elder Scrolls V: Skyrim  (Okunma sayısı 1922 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.02.2020 18:10
Skyrim'in atmosferine, hikayesine bayılan arkadaşlara önerim kesinlikle morrowind ve oblivion'u da oynayın.

Oblivion'u da uzun süre oynadım fakat Morrowind'ın speedrunlarını görünce oyundan korktum açıkçası
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 08.02.2020 21:41
130 modla hala sıkılmadan oynadığım tek oyundur SKYRİM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 09.02.2020 00:20
Forum Adım her şeyi açıklıyor :D  Uzun yıllardır oynadığım, oynamaya da devam ettiğim bir oyun. Dark BrotherHood ve Hırsızlık loncası favorimdi. Görevleri çok hoştu. Halada oynamaya devam ediyorum. Dark BrotherHood görevlerinde Hitman oynuyormuş gibi hissediyordum. Gelmiş geçmiş en iyi RPG oyun demek pek yanlış olmaz.
« Son Düzenleme: 14.04.2022 02:49 DragonBorn »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 20.02.2020 17:38
RPG oyunlarımın başında gelir ilk göz ağrım...

Atmosferi, müzikleri ve özellikle o geniş evreni bu seriyi benzersiz hale getiriyor ama acilen yeni oyununun çıkması lazım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 20.02.2020 17:55
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 24.03.2020 14:52

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 13.06.2021 15:21
İyi bulmadığım yanları ile başlayayım, zaten övülecek tonlarca yanı var. Sonra iyi yanlarına değineceğim. İlk olarak vuruş hissi ile başlamak istiyorum. Skyrim'de en sevmediğim yanlardan birisi kesinlikle vuruş hissi. Çok fazla yapay hissettiriyor, vurduğunu anlamıyor gibi oluyorsun. Düşmana saldırdığında ona hiçbir şey olmuyor ve saldırmaya devam ediyor. Kesinlikle vuruş hissini bitiriyor bu durum. Kılıç ile ekstradan pek fazla bir vuruş mekaniği yok ve vuruş animasyonu neredeyse yok denecek kadar az. Oyunun animasyonları sizce de biraz kötü değil mi? Oynamadıysanız bile birkaç videosunu izleyin, dediğimi anlayacaksınız. Çok daha iyi animasyonlar olabilirmiş. Ardından birbirini tekrar eden bölüm tasarımlarına değinmek istiyorum. Oyunda bir mağaraya giriyorsun ve girdiğin mağaraların çoğu birbirleriyle aynı gibi. Girdiğinde ise sırf draugr ve iskeletlerle karşılaşıyorsun. Birbirini biraz fazla tekrar eden yanları mevcut. Daha estetik bir oyun olsaydı eğer şu an çok daha farklı yerlerde olabilirdi.

Gelelim iyi yanlarına... RPG tarafı. RPG denilince aklıma çoğunlukla Bethesda gelir. Bu adamlar o kadar iyi işliyor ki RPG olayını, sırf bu yüzden bile oynatır kendini bu oyun. Türünün hayranları oldukça fazla seviyor zaten. Yarattığınız karakter, seçtiğiniz ırk ve cinsiyet, karakter gelişimi, yaptığınız seçimler ve bunun sonucunda şekillenen işleyiş, rastgele gelişen olaylar, barındırdığı çeşitlilik ve daha nicesi. Oyunda el verdiğince şekillendirebiliyorsunuz olayları. Seçtiğin her ırkın belirli bir gücü ve yeteneği var. İster okçu ol, ister büyücü ol, ister savaşçı olarak ilerle. Karakter ağacından istediğin şekilde karakterini güçlendir. Paran olduğunda istersen git ev al, evine eşya al. İstediğin loncanın lider(ler)i ol. Oyun içerisinde evlenmek gibi detaylar bile var. Yeter ki belirli görevleri tamamla ve istediğin kişiyi bul. Oyunda olan RPG unsurları oldukça fazla, oynayanlar az çok biliyor zaten. Bu unsurların çoğu çok iyi şekilde oyuna yerleştirilmiş. Her detayını anlatmak biraz zahmetli, oynayarak görürseniz iyi bir şekilde anlayabilirsiniz. Açık dünyasına değinelim; oldukça çeşitlilik sağlayan açık dünyasında rastgele bulduğunuz NPC'ler ve sürükledikleri maceralar, orta çağı oldukça iyi yansıtan görsel tarafı ve grafikleri, her gittiğin yeri ve o yerlerdeki gördüğün şeyleri keşfetmek... Oldukça tatminkâr hissettiriyor beni. Hikayesi herkesi açmayabilir. Ben oldukça beğeniyorum, oyun içinde bulunan karakterleri de öyle. Ne kadar vuruş hissiyatını ve vuruş çeşitliliğini pek beğenmiyor olsam dâhi, oldukça çeşitli şekilde saldırı metaryelleri var. Büyü yapmak, yay kullanmak, bıçak kılıç veya balyoz kullanmak gibi. Övülecek çok yanı var benim için, sayarsam çok uzayacak. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 13.06.2021 23:24
Yakın zamanda oynamayı düşünüyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 15.06.2021 00:24
Yan görevlerinin ana hikayesinden daha iyi olduğunu herkes kabul ediyordur bence? :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 14.12.2021 17:37
Ana hikaye çok çok çok uzun değil, pintipanda denilen herif bitirdi mi bu arada?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok