Konu: [10.07.2020 - Richard Remington, Sofia Moreira] Birçok ihlal  (Okunma sayısı 194 defa)

#0 - 10.07.2020 12:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Remington @Yogi074 Sofia Moreira @QuinX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carl Walter @GoldUser

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2020 12.04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Metagame, retarted rp, mixing, illegal bir birlikte olmadan illegal birlikle fiziksel çatışmaya girmek, troll'lemek, sürekli role play ihlali, mesleki özelliği kötüye kullanmak,

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İkiliyi onaylı hood bölgemizde şahit olarak yazılmış Carl Walter'a saldırırken görüp olaya müdahil oldum. Richard Remington'ın sistemsel olarak canının bitmesi üzerine  Sofia Moreira sistemsel olarak canımı bitirdi. Burada bir sivil ve hastane çalışanının bilinen bir çete bölgesinde çete üyelerine saldırması hep retarted rp örneği bunun yanında da illegal bir birlikte olmadan illegal birlik üyeleriyle çatışmaya girme kurarını açıkça ihlal etmekte. Bunun üzerine Richard Remington ekte (#1) görülebileceği gibi normalde yapılması mümkün olmayacak şekilde spam'lemeye başladı.  Daha sonrasında tanrı tarafından verilen güçleriyle -ki bu mesleği dolayısıyla yapabildiği revive özelliği oluyor- bizi kaldıracağını söyleyerek OOC bir özelliği IC'ye yansıtarak mixing örneği gösterdi. Bunun üzerine ekte (#1) görüldüğü üzere paralel evrenden geldiğini iddia etmesi ise troll'lemeye açıkça başladığı ilk an olarak öne çıkıyor. Sonrasında (#2) Richard'ın böyle bir bilgiye haiz olmamasına karşın Tariq adını kullanması açık bir metagame örneği. Aynı ekte görüldüğü üzre Richard'ın kendi cümleleriyle OOC olarak troll'lediğini kabul etmesi sürekli role play'e ihlal olarak gözükebilir. Bunun yanında ikilinin arasında geçen diyalog ise bir önceki cümlede geçen ihlallerin bir başka kanıtı niteliğindedir. Son olarak da daha önceki ekte (#1) belirtilmiş IC-OOC mixing örneği ve sistemsel özelliğin kötüye kullanılması ise 3 numaralı ekte açıkça görülmektedir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[12:07:29] Richard Remington: Oyun oynuyoruz

[12:07:29] Richard Remington: Oyun oynuyoruz

[12:07:30] Richard Remington: Oyun oynuyoruz

[12:07:35] Carl Walter: Siktir ya.

[12:07:36] Daisy Brown: Kızdan dayak yrmryende ne bileyim yani.

[12:07:39] (telefon) Mashiro Shiina: Kavga..

[12:07:40] Richard Remington:  BİRŞEY YOK OYUN BU

[12:07:42] Daisy Brown kahkaha atar.

[12:07:57] Richard Remington: Kaldırıcam tanrı tarafından sizi.

[12:07:57] (telefon) Mashiro Shiina: Bilmiyorum bakmalıyım, Idlewood gas station.

[12:07:57] Richard Remington: Merak etmeyin.

[12:07:57] * Philip Accardo Kahkaha atar.

[12:07:57] • FCR-900 model araç hasarlı olduğu için motoru çalışmadı. (( Sofia Moreira ))

[12:08:03] • FCR-900 model aracın motoru çalıştı. (( Sofia Moreira ))

[12:08:07] Richard Remington: Ben parelel evrenden geliyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin role play bilgilerinin yetersiz olduğu iki-iki buçuk dakikalık bu sekanstan açıkça görülmekte ve role play server'ına RP yapmamak için girdikleri de ortada. Buna binaen sunucunun role play seviyesini aşağı çekmemeleri adına gerekli yaptırımların uygulanması hem kişilerin orta ve uzun vadedeki şahsi, hem de sunucunun genel bekası açısından makul bir karar olacaktır.

#1 - 10.07.2020 13:00
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.07.2020 13:33
Owww, şikayet yemişim, dostlar... Orada zaten Carl da PM den yazı sunucu kapanırken son trollümüzü yapalım dedi. Bende yani ona benzer eğlencesine vurdum rahatsız olduysanız kusura bakmayın  :) . Ayrıca MetaGaming e gelirsek kingpindeki tanıdıklarımla konuşurken adını duymaktayım bunun  açıklanacak pek bir yanı yok aslında ben orada eğlencesine yaptım tekrardan rahatsız olduysanız kusura bakmayın arkadaşlar..  :-X

#3 - 10.07.2020 13:34
Bu arada MİX ne alaka anlamadımda illegal biriyle çatışmayada girmedim :D onu tam anlamadım ama yinede dikkatli olurum dostum.

#4 - 10.07.2020 13:52
Owww, şikayet yemişim, dostlar... Orada zaten Carl da PM den yazı sunucu kapanırken son trollümüzü yapalım dedi. Bende yani ona benzer eğlencesine vurdum rahatsız olduysanız kusura bakmayın  :) . Ayrıca MetaGaming e gelirsek kingpindeki tanıdıklarımla konuşurken adını duymaktayım bunun  açıklanacak pek bir yanı yok aslında ben orada eğlencesine yaptım tekrardan rahatsız olduysanız kusura bakmayın arkadaşlar..  :-X
Dostum lafı çarptırarak deme lütfen, o troll ilk baştaydı ve role play kuralları çerçevesinde küçük bi troll oldu.
Fakat son yaptığınızı görünce kendimi DM sunucusunda hissettim.

#5 - 10.07.2020 16:28
Tekrardan kusura bakmayin ya ben eglencesine vurmustum kb  :)

#6 - 10.07.2020 17:42
Hiç bir yeterli kanıtı bulunmamakta.. İnsanlığını bil demekde IC'de normal bir şey troll ile alakası yok. Hood'lu bölgede değil bu arada o kısım. Mini-map'dan bakılırsada anlaşılır. Richard Remington ile de bir bağım yok adam troll zaten ban yedi..
« Son Düzenleme: 10.07.2020 17:44 QuinX »

#7 - 10.07.2020 18:26
Hile olduğundan Richard Remington ban yedi zaten.. Hiç bir troll bulunmamakta benim yaptığım ve kanıtların yetersizdir..
Spoiler: GösterGizle

#8 - 12.07.2020 18:46
OOC öylesine trollüyoruz diye bir durum yok. Tekrar aynı ortamlarda bu şekilde bulunmamalısınız. Bir roleplay sunucusu içerisinde "olm trollüyoruz öylesine" diye bir olay yok. Lütfen roleplay sunucusunda olduğumuzu bilelim, rollerimiz bu kapsamda olsun. Richard Remington karakteri ASGH'de bulunurken canlandırma komutunu sivilde insanlara kullandığı için hile sanılıp banlandı fakat temyiz edildi, bir ban durumu söz konusu değil şuanda o karakter adına.

Sofia karakteri için yeterli delil yok.

Richard Remington karakteri trolling kapsamında ceza alacak.