@Scealten Atılan sslerden de görülebilecek şeylerden yola çıkarak olayı anlatmaya calısıcam.
Joshua karakteri "düzgün çalış , olmuyor böyle,fena , dikkat çok hızlı yapma" gibi şeyler söylüyordu , gymde çalışanlarla dalga geçen trol tiplerden oldugunu düşünerek yanlarına gittim, ilk önce Ethan karakteri "ne baktın" dedi , diyebilir tabi gayet normal hepimizin yaptığı rol, ben ona cevap vermedim , çünkü oraya onu rahatsız ettiğini düşündüğüm Josh karakterine bir şeyler söylemek için gitmiştim , ve Josha " ne trollüyorsun milleti" dedim , milleti derken son harf "i" çıkmamış klavye sorunu yüzünden , anlamış olmasına rağmen "ooc" karıştırarak dalga geçti, devrik oldu sanki dedi. 1 Harfin yazımdan dolayı eksik olmasından dolayı devrik oldu sanki demek yazılanları sözlü konuşma gibi algılamadığını ooc olarak "yazma" olarak oyuna yansıttığının bir göstergesi. Sonrasında "çalışanları rahat bırak" dedim. Arkadaşım dedi , ben de arkadaşın mı diye Ethana sordum , bana sadece evet arkadaşım sıkıntı yok demek varken "sanene" gibi yazım hatalı bir şey yazdı. Evet yazım hatası olabilir bende olduğu gibi ama sorun şu ki bu adam rolün akışına uymayarak bisikletten inmediği alel acele bisikletin tepesindeyken yazmaya çalıştığı için yani role gerekli özeni göstermediği için bu hatayı yaptı. Ben de özenmeyecekseniz çekemem anlamında "sizin low/düşük gramerinizi çekemem" diyerek uyarı verdim. Zaten özensiz yazmaya devam etseler ben şikayet açacaktım yazım kurallarından. Dediğim gibi , sıkıntı istemeyen bir kişinin vermesi gereken cevap belliyken kendileri gayet kışkırtıcı şekilde cevaplar verdiler , biraz daha ilerleyince yanımda bana destek veren Jacob karakterinin şapkasını alıp yere attı , Jacob şapkayı alıp Ethana tükürme emoetu verdi , o da elini bana silme emoteu verince ben de saldırı emeotu verip giriştim. Özet olarak asıl kışkırtmayı kendilerinin yaptığı , olay büyümeyecekken kendilerinin büyüttüğü gayet nettir ve ilk agresif rol emotelarını da "onlar" vermiştir , nettir. İkinci olarak , burada kendileri husumet başlatmış oldular , gymde tekrar gördüğümde benden özür diledin mi dedim bana ters rol uyguladı , o sırada Ethanın yanında gördüğüm şahıs telefonla konuşmaya başladı , biraz sonra Joshua karakterı uzaktan gorununce onu cagırdını ıc olarak ogrendım , adam mı çağırdın korkak vs dedim , güldü dalga geçti , beni 3 kişi kıstırma planları yaptıkları belliydi , bu sebepten husumetten ve bu plandan kaynaklı emote verıp bu kişiyi dövdüm. Joshua karakteri bunun üzerine beni yanına çağırdı , gel konusalım dedi , yanındayken bir şey söylemedi yani rolu devam ettirmediler. Arkadasımın yanına gıtmem gerekıyordu ordan uzaklasmaya basladım , polis çağırdıklarından haberim yoktu , koşarak uzaklasmaya basladım , rolden kaçma gibi bir amacım olmadığı için bir kere herkesin normal zamanda yaptığı gibi zıpladım , sonra aklıma geldi arkamdan gorup bunu fırsat bilip ss alırlar diye bir daha da zıplamadım durdum bekledim gelen de yoktu zaten. Özet olarak , ikinci olay sebebi Brett Broadwell'in Joshuayı çağırıp bir de üstüne benimle dalga geçmesi husumet ve bana karşı 3lü kıstırma planı yüzünden benim ona girişmem.
Ek olarak , attıkları sslerde bir çok pm görüntülerini kapatmışlar , neden? OOc olarak bize küfür ettiklerinden olabilir mi? Jacob'ın Ooc karıştırıp rol böldüğünü iddia ederken kendisi ooc cevap veriyor? (Devrik oldu) Jacob ooc olarak bugdan bahsediyor ona sanki rol içi ooc karıştırmak gibi süs veriyorlar burada. Resmen yönetim ekibini kendi hazımsızlıkları yüzünden kandırmaya calısıyorlar baska bir açıklaması yok.