Konu: Role uymama, İl-legal legale sığınma. Joval_Vjekoslav  (Okunma sayısı 164 defa)

#0 - 07.07.2020 00:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joval_Vjekoslav

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charles_Hoffman, Alric_Manfried, Matthew_McBruce
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.07.2020 11.00 -12.00 saatler arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Role uymama, İl-legal legale sığınma.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
[/quote]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahışlar barıma bakmaya geldiler baktıktan sonra dışarıda önce hakaret ettiler lakin biz bir şey yapmadık, 2 dakika sonra silahlı adamlar gelip bu şahısı ve birliğinde adamları vurdular, bizde rolün devamında adamı araca bindirip götürecektik lakin role uymadı polis geldikten sonra polise doğru koşup bizi şikayet etti, şuan ic olarak hapisdeyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Şahız yüzünden boş yere hapse girdim ve tüm rollerim baltalandı, çıkarma ihtimalimiz varsa güzel olur yoksa cezamıza katlanacağız.

« Son Düzenleme: 07.07.2020 09:02 Thief »

#1 - 07.07.2020 00:32
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.07.2020 02:03
İllegal değilim ki zaten kardeşim ayrıca role uydum polisler geldi kaçtınız ? bende ileriye doğru gidip sizi şikayet ettim

#3 - 07.07.2020 02:05
İllegal DEĞİLİM tekrardan belirtiyorum. :)

#4 - 07.07.2020 02:10
Ayrıca role uymamak demişsin ortak nezaketi belirtmişsin rol bilginin  olup olmadığına tekrar bakılması gerektiğini düşünüyorum.

#5 - 07.07.2020 09:01
Ayrıca role uymamak demişsin ortak nezaketi belirtmişsin rol bilginin  olup olmadığına tekrar bakılması gerektiğini düşünüyorum.
Rol bilgimin olup olmadigini olcmek istiyorsan önce rol bilgin olsun ortak nezaketi bilerek kaldirmadim,bu kadar seyse kaldiririz, hem barin onude il legal rol yapip adamlarinla kalkip il legal degilim diyorsun burda rol bilgisini olculmesi kişi ben degil sen ve birlik arkadaslarin olmalı, birligindeki bazi adamlarinda rol bilgisi yok vuruldunuz ve adamin yerde hala bize kufur ediyor tehtid ediyor, birligindeki adamlardan da senin nasil bir rol bilgini ortaya çıkartır.
« Son Düzenleme: 07.07.2020 09:05 Thief »

#6 - 07.07.2020 20:17
Şahitliğimi kabul ediyorum

#7 - 08.07.2020 12:30

Merhaba, incelendi.

Kişi illegal bir rolcü değil, illegal birlikte değil bu yüzden polise şikayet edebilirdi. Fakat öte yandan role uyum göstermemiş Joval karakteri RefuseRP kapsamında cezalandırılacak, şikayet konusunda savunma bile yapmamışsınız, tekrarı halinde daha büyük ceza alabilirsiniz.

Pollo_Mascagni karakterinin de /f chatten yazdıkları metagame kuralımızı alenen ihlal ediyor, ceza alacak.