ITALYAN-AMERİKAN İŞ SENDİKASI
Sendikamız İTA-AME İŞ SENDİKASI, 2020 yılında kurulan Amerika'da İşletmeler ile ilgili işyerlerinde Toplu Sözleşme Yapma Yetkisine Sahip Tek Sendikadır.
İTA-AME İŞ, 2020 yılı ortalarında gerçekleştirdiği olağan Genel Kurulu ile yeni oluşturulan Yönetim, 2020 ve sonrasını başta örgütlenme olmak üzere Atılım dönemi olarak görmektedir.
İTA-AME-İŞ, üyelerimizden aldığı güçle İşçilerinin Hak ve Çıkarlarının korunması ve yükseltilmesi konusunda daha güçlü olmaya kararlıdır.
Amacımız var olan sistemin değiştirilmesi ve işçi haklarının iyileştirmesi üzerine yoğunlaşmaktadır. Sendikamız bunun hakkında yıllık planlamalar, seminerler, toplantılar ve yürüyüşler organize edilecektir.
Önceliğimiz bilinçlenmiş bir işçi topluluğun varlığını göstermek ve özel hizmet sektöründe ezilen işçilere destek sağlamaktır.
SENDİKA YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİMİHaber Tarihi : 01 Haziran, 2020Yönetim kurulu başkanı 5 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak seçim için tüm sendika üyelerimizi sendika ofisine bekliyoruz.Kamuoyuna duyurulur.
Italyan-Amerikan İş Sendikası
Merkez Yönetim KuruluSEÇİM SONUCUHaber Tarihi : 6 Temmuz, 20206 Temmuz 2020 tarihinde tüm üyelerin katılımıyla yapılan seçimde, AD SOYAD(düzenlenecek.) üyelerimizin seçimiyle İtalyan-Amerikan İş Sendikası'nın başkanı olmaya hak kazanmıştır. Kendisine yapacağı görev boyunca başarılar dileriz.
Kamuoyuna duyurulur.
Italyan-Amerikan İş Sendikası
Merkez Yönetim KuruluSendika Yönetim Kurulu
Joseph Ventimiglia
Sendika Yönetim Kurulu Başkanı
-
Sendika Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı
-