Konu: ITALYAN-AMERİKAN İŞ SENDİKASI  (Okunma sayısı 278 defa)

#0 - 06.07.2020 01:18
ITALYAN-AMERİKAN İŞ SENDİKASI

Sendikamız İTA-AME İŞ SENDİKASI, 2020 yılında kurulan Amerika'da İşletmeler ile ilgili işyerlerinde Toplu Sözleşme Yapma Yetkisine Sahip Tek Sendikadır.

İTA-AME İŞ, 2020 yılı ortalarında gerçekleştirdiği olağan Genel Kurulu ile yeni oluşturulan Yönetim, 2020 ve sonrasını başta örgütlenme olmak üzere Atılım dönemi olarak görmektedir.

İTA-AME-İŞ, üyelerimizden aldığı güçle İşçilerinin Hak ve Çıkarlarının korunması ve yükseltilmesi konusunda daha güçlü olmaya kararlıdır.

Amacımız var olan sistemin değiştirilmesi ve işçi haklarının iyileştirmesi üzerine yoğunlaşmaktadır. Sendikamız bunun hakkında yıllık planlamalar, seminerler, toplantılar ve yürüyüşler organize edilecektir.

Önceliğimiz bilinçlenmiş bir işçi topluluğun varlığını göstermek ve özel hizmet sektöründe ezilen işçilere destek sağlamaktır.

SENDİKA YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİMİ
Haber Tarihi : 01 Haziran, 2020
Yönetim kurulu başkanı  5 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak seçim için tüm sendika üyelerimizi sendika ofisine bekliyoruz.

Kamuoyuna duyurulur.
Italyan-Amerikan İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu

SEÇİM SONUCU
Haber Tarihi : 6 Temmuz, 2020
6 Temmuz 2020 tarihinde tüm üyelerin katılımıyla yapılan seçimde, AD SOYAD(düzenlenecek.) üyelerimizin seçimiyle İtalyan-Amerikan İş Sendikası'nın başkanı olmaya hak kazanmıştır. Kendisine yapacağı görev boyunca başarılar dileriz.

Kamuoyuna duyurulur.
Italyan-Amerikan İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu

Sendika Yönetim Kurulu

Joseph Ventimiglia

Sendika Yönetim Kurulu Başkanı

-

Sendika Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı

-
« Son Düzenleme: 29.10.2020 18:56 JusT4MyFunN »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 06.07.2020 01:19
* ((OOC Bilgilendirme)): Eklenecek...
« Son Düzenleme: 06.07.2020 01:27 JusT4MyFunN »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.07.2020 01:20
İTA-AME İŞ SENDİKASI, Little Italy'de faaliyet göstermeye başlayacak olan bir sendikadır. Yukarıda da bahsedildiği gibi işçi haklarını korumaya yönelik kurulan bir sendikadır. İşleyiş olarak, bir çok mekân ile toplu sözleşmeler gerçekleştirip kendilerine belirli ücret karşılığında işçi sağlayacağız. Öncelikle sözleşme bedel ücreti alınır. İstenilen işçi durumuna göre bedel ücreti esneklik gösterebilir. İşveren ile sözleşme hazırlandıktan sonra işçi istediği zaman gönderilir, işçi ücretini konuşur ve eğer istediği ücret konusunda mağdur edilirse sendika devreye girer. İşçiler gönderildiğinde sözleşmeye aykırı hareketlerde bulunanlara karşın sözleşmenin gerekli maddeleri devreye girip gerekli miktarda tazminat parası alınacaktır. Herhangi bir iş kazası yaşanırsa iş göremeyeceği süreye bağlı olarak işveren, işçiye tazminat ödemek zorunda kalır. Sendika bunun için haklarını korur. İşçilerin bu sendikaya üye olmalarının da belirli bir ücreti olacaktır. Her türlü barmen/barmaid, bodyguard, garson gibi eleman tedarik edilebileceği bir sendika olacaktır. Sözleşme maddelerine uyulması esastır. Aksi taktirde gerekli hukuki işlemler başlatılır.

((İş Sendikasına üye olmak isteyenlerin Ita-Ame karakter canlandırması şarttır. Aksi taktirde bu kurumdan faydalanamayacaklar))
« Son Düzenleme: 18.10.2020 20:17 Aureus »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok