6-) DEATHMATCH
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir.aka VENOM: Öncelikle herkese selam, susturulduğum için arkadaşlarım ve kendim adıma savunmamı arkadaşıma attırmak durumunda kaldım. DM demişsin, hoş demişsin fakat keşke olayın öncesini de anlatsaydın güzel kardeşim. Murray karakteri (yani ZemZem) brawl rollerimizin sonucunda olayı silaha çevirip sokağımızı basmışlardı (oluşum şikayetleri incelenebilir, gerekli kanıtlar orada duruyor arşivde). Baskında sokağımızın önde gelen isimlerinde Andre karakteri kafasından vurularak CK oldu (gerekli roller Grape Street birlik tanıtımımda mevcut). Olaya Kagawa girdi ve bir süreliğine ateşkes imzaladık, bunu kabul etmemin sebebi sadece sokağı toparlayıp silahlandırana kadar ortalığı sakinleştirmekti. Yararlı da oldu, silahlanana kadar Ganton birliğini IC olarak oyalamıştık. Kagawa şehirden ayrıldı ve bizim durmamız için hiç bir sebep kalmamıştı. Andre karakteri ve Sharquay karakterinin hikayesi neredeyse aynı, çünkü çocukluk arkadaşılar. Yani olayın bir geçmişi bulunuyor, gerekli görülürse rol görüntülerini en ince detayına kadar atabilirim.
Ayrıca burada benim ateş etmem için de bir sebep bulunuyor. Sharquay'ın da ateş etmesi için bir sebebi bulunuyor.
Ve silah emotesini görmene rağmen "Kim basabilir oğlum, sizin gibi kirpileri çok çoğalttık. O yüzden bıraktık orayı." diyerek Fear-rp yapmış bulunmuyorsunuz.
"Orası bizimdi zaten serseri." Benim silah emotesini verdiğim gibi kaçman veyahut topuklaması gerekiyordu karakterin.
Siyahi bir çeteleşme her duruma açık gözlerle bakarlar. Bir silah gördüğün zaman vurulacağını anlaması gerekiyor. Ya da orada durup "Kim basabilir oğlum, sizin gibi kirpileri çok çoğalttık. O yüzden bıraktık orayı" bunu dersen de yine ateş edebilir. Tabii bunla beraber yine daha iyi sebebi varsa ateş edebilir.
Ve benim silah emotesini gösterdiğim hâlde yine Fear-rp yapmamaya devam ediyorsunuz.
Sharquay'da bunun üzerine silahını sergiliyor. Fear-rp yapman gerekiyor, fakat; "Ne yani... Gidip eve: Bendemi silahımı göstereyim serseri." demen zaten senin Fear-rp yapmadığını apaçık sergiliyor.
Sana iki adet silah sergiliyoruz; birisi Shotgun, birisi Colt-45. Zaten Shotgun'u gördükten sonra hemen kaçman gerekiyor, ben olsam öyle yapardım. Hadi, bunun üzerine biz yine sana Colt-45 sergiliyoruz. Eee, korkmuyorsan yapabileceğimiz bir şey yok affedersiniz ama. Bizden birisi ölmüş ve Steven Rayford'un lideri olan
@aka VENOM bana böyle bir emir verdiyse; ateş etmem gayet doğal arkadaşlar.