Hala arşiv değil, başarılı çorumlu işte

America FirstItalian Always!İtalyan-Amerikan Yardımlaşma Derneği, Florida Eyaletinde İtalyan-Amerikan olanların haklarının korunması ve birbirlerine yardımcı olmasını ön plana alarak 2020 yılında Luciano Battaglia tarafından kurulmuş olup, hayırsever İtalyan-Amerikanların tek bir çatı altında birleşmesini isteyen bir dernektir.Derneğimiz hiç bir zaman kendisi için menfaatleri olmayan, sadece İtalyan-Amerikanlar için üstün bir çalışma hizmeti göstermek isteyen, hep bir plan doğrultusunda ilerleyen bir kuruluştur.Yönetim Kurulumuz
- Luciano Battaglia
- James Rochetti
- Arduino Cordizelli
İtalyan-Amerikan Yardımlaşma Derneği uyulması gereken kurallar;İtalyan-Amerikan Yardımlaşma Derneğine E-mail gönder!
- Derneğe katılım için İtalyan veya İtalyan-Amerikan olmalısınız.
- Dernekte en önem verdiğimiz şey eşit haklar ve saygıdır.Aksi halde uyarılır, devamı halinde dernekten uzaklaştırılır.
- Dernek içerisinde haftalık olarak $250 toplanmaktadır.Geciktirme süresi bir haftadır, sürenin bitmesine az kaldığı zaman kişi uyarılır.
- Haftada bir gün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplantılar yapılır, toplantıya katılım zorunludur.Gelemeyecek durumda olan kişilerin yönetim kurulundan birine haber vermesi gereklidir.
- Her Cumartesi gecesi dernek üyeleri özel olarak toplanır, birlikte çeşitli etkinlikler yapılır.Bu etkinliklere katılım zorunlu değildir.
- Her hafta gelir durumu düşük olan İtalyan-Amerikan ailelerine iki koli mutfak ihtiyaçları içeren yardım kolileri dağıtılır.Bir üye isterse gönüllü olarak ya da kura çekilerek bu yardımı tüm giderleriyle üstlenir.
james.roch@gmail.com
You are visitor # 8,000 +Hit Counter to this website since January 5, 2020
Copyright © 2001-2017 Florida Federation of Italian American Clubs, Inc.