Kişinin üçüncü parti yazılım kullandığı videoda bariz belli.
Uzaktan çekilen bir video, full mermi ile girdiğim bir çatışma. Kalan mermi sayım 2 civarı. Mermilerim kaçıyor, videoya yansımıyor. Sıkarken oturuyorum, orada mermilerim kaçıyor ve ayağa kalkarken sıkmaya devam ediyorum, hâla kaçıyor. Hile olsam kaçmazdı. Gerçekten sıkıldım ve bunaldım, ciddiyim. Kimseyle role giresim kalmıyor. Her rolden sonra bir şikayet. Peh.
Soğudum.
Tarih yaklaşık yirmi gün önce, kişiyi daha önce uyardık. Tekrar hile kullandığı durumda hakkında şikayet açılacağını bildirdik.
Ben size hile ile bir defa sıkmadım. Eh, gelmişsiniz hile diyorsunuz. Yirmi gün öncesi olan video'yu şimdi açarak OOC kininizi belli etmiş oldunuz teşekkürler. Bu defa sıktığımda hileysem, neden şimdi ki video değil de yirmi gün önceki video? :ppppppppppp
Bugün Roberth ve Loris karakterini videodaki hile ile tekrar vurunca, şikayet açmak zorunda kaldık.
Bu kadar saat emek vermişim, tüm hesaplarımı toplasak 2500 saat falan eder. Sence hile açacak kadar beyin yoksunu muyum?
Bu şikayetler yüzünden banlanırsam saçma olur, arka arkaya şikayet açıp duruyorlar. OOC kinleri bariz.
@FletcheRSAMP 'in bir şikayetinden 1500 dakika jail yedi, o banlanmadı ise benim banlanmam saçma olur. O şikayeti bilenler bilir. :p
Arkadaşlara özelden yazdım, şu düşmanlığın bitmesi için elimden geleni yapıyorum, yapacağım. Hiç kimse ile rol yapasım kalmıyor sayenizde, teşekkürlerimi sunuyorum.
Tekrardan, SOĞUTTUNUZ.