Konu: [01.07.2020 - Blake Clayne] Metagaming, Mixing.  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2020 22:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @berkcankayarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.07.2020 - 21:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
METAGAMİNG, MİXİNG.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fotoğrafta her şey açık ve net. Bir önceki şikayetim ile tamamen bağımsız, arkadaş IC bir durumu OOC'ye yansıtıp PM atıyor. DM için oynamayı bıraksanız süper olacak, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 01.07.2020 22:18
:D

#2 - 01.07.2020 22:19
Ortak Nezaket, gerçekten çok güzel ya. Şikayetin altına gülücük atarak karşı tarafı kışkırtmaktan başka bir şey yapmıyorsun, umarım göz önüne alınır.

#3 - 01.07.2020 22:20
Her neyse, savunmaya başlayayım.

Bunda bir kural ihlali görünmüyor, sadece söyledim. Ki, @Executioner29 'i arkadaşım olarak gördüğüm için söyledim heheh.

Alıntı
<<Blake Clayne (114):savunma yap çok konuşma

Ortak nezaket, gereğinin yapılması dileğiyle.

#4 - 01.07.2020 22:34
Ortak Nezaket, gerçekten çok güzel ya. Şikayetin altına gülücük atarak karşı tarafı kışkırtmaktan başka bir şey yapmıyorsun, umarım göz önüne alınır.

Gülücük atmak ne zamandan beri kışkırtma/orak nezakete giriyor ya? :D

#5 - 02.07.2020 02:39
Normal şartlarda tolere ettiğimiz, tolere edilebilecek bir durum fakat bu sefer mixing kapsamında ceza alacak, aynı kişilerden sürekli aynı konuda şikayet gelmesi göze batmaya başladı. Sürekli cezaya rağmen aynı hareketlerin devam etmesi durumunda platformdan kalıcı olarak yasaklanabileceğinizi unutmayın lütfen. Böyle bir gerçek var, Vice Roleplay platformunda önem verdiğimiz ilkeler var, lütfen sınırı aşmayın.