Konu: [01.07.2020 Toplu şikayet] DM  (Okunma sayısı 409 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2020 20:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hans_Lovato @Recoltt -  Gustavo_Lovato @qLouiseAQ - Blake_Clayne @berkcankayarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.07.2020/19:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliği olmayan kişilerin kendilerini korumaları gerekmedikçe ateş etmeleri yasaktır. Bu şahıslar bu kuralları defalarca ihlal edip, hood basan kişilerdir. Aşağıda bulunan SS'lerde de görüldüğü gibi, yolda geçerken iki sivil aracın sıkıştırıp ateş etmelerinin etik olmadığını buradan da onlara bir kez daha bildirmek isterim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):  @Allen daha önceki durumlara şahit olmuştur.

« Son Düzenleme: 01.07.2020 21:00 Atrongg »

#1 - 01.07.2020 22:15
Saçma şikayetlere başlamışız, gerekli savunmayı yaparız.

@Allen 'in @Recoltt 'a yazdığı yazıyı atıyorum buraya.

Alıntı
Selam,

Video içeriğinde uygunsuz davranışlar ve içeriklere yer verildiği için DM olarak yasaklandınız. Bununla beraber video yorumlarında yapmış olduğunuz cevap ve yorumlar baz alınarak bunun zarar verici bir DM videosu olduğunu düşündük. Ayrıca Ermeni ya da diğer birliklere sıkmama gibi yasak getirilmedi, böyle bir açıklamamız da yönetim olarak yok. Son 2-3 gündür yaşadığınız ve yarattığınız rol ortamları DM'ye sürüklendiği ve ateş etme sebepleri ufak sebepler olduğundan dolayı DM'ye yansıdığı konusunda 1-2 oyuncuyu uyardık, tekrarında yasaklanacağını söyledik.

Buna siz de dahilseniz kuralları yeniden okuyup silahlı çatışma rollerine o şekilde dahil olmanız gerekiyor.

DM savunmasına gelirsek, biz size hiç bir yerde sıkmıyorken, hatta ben @gariban ile hep rol çevirirken/çevirmeye çalışırken dost olmaya çalıştım. Daha sonra bir açılışta @bakhtiyar gelip konuşmak istediğini söyledi, konuşurken arkamızdan ermeniler gelip bizi vurdu. Bunun haberi oldu, polisler geldi. @Hopswell ve @WALLORAN  bu konuya şahit olabilir. Her neyse biz de RK süremizin dolmasını bekledik, RK süremiz dolunca bunun karşılığını verdik.

Savunmam bu kadardır, siz sıkınca bir şey olmayıp biz sıkınca DM'ye giriyorsa, bu biraz saçma olabilir. İyi roller, iyi forumlar.

#2 - 01.07.2020 22:27
Alıntı
Saçma şikayetlere başlamışız, gerekli savunmayı yaparız.

Burası senin babanın çiftliği değil, bu şekilde konuşamazsın. "saçma" olarak belirttiğin şikayette ihlal yapıyorsun, şikayet açmayıp senin ihlallerini izlemeye devam mı edeceğim?
Alıntı

Video içeriğinde uygunsuz davranışlar ve içeriklere yer verildiği için DM olarak yasaklandınız. Bununla beraber video yorumlarında yapmış olduğunuz cevap ve yorumlar baz alınarak bunun zarar verici bir DM videosu olduğunu düşündük. Ayrıca Ermeni ya da diğer birliklere sıkmama gibi yasak
DM savunmasına gelirsek, biz size hiç bir yerde sıkmıyorken, hatta ben @gariban ile hep rol çevirirken/çevirmeye çalışırken dost olmaya çalıştım. Daha sonra bir açılışta @bakhtiyar gelip konuşmak istediğini söyledi, konuşurken arkamızdan ermeniler gelip bizi vurdu. Bunun haberi oldu, polisler geldi. @Hopswell ve @WALLORAN  bu konuya şahit olabilir. Her neyse biz de RK süremizin dolmasını bekledik, RK süremiz dolunca bunun karşılığını verdik.

Savunmam bu kadardır, siz sıkınca bir şey olmayıp biz sıkınca DM'ye giriyorsa, bu biraz saçma olabilir. İyi roller, iyi forumlar.

Bir birliği olmayan üç kişi, iki araba birini sıkıştırıp ateş açamazsınız. Tarafınıza zamanında yetkililer tarafından uyarı yapıldı, ancak ihlal yapmaya devam ediyorsunuz. Sivil kişilerin bir aracı, iki araba camlardan çıkıp arabaya ateş açmaları ne kadar etik?

#3 - 01.07.2020 22:31
Öncelikle ilk olarak şuna değinmek istiyorum, biz çatıştıktan sonra japon birliğinden ayrıldık, VCPD karşısındaki japon birliğindeydik, birlikte sadece lider ve biz vardık, inaktifdi sanırım birlik, her neyse, çatışmadan sonra, birlikten ayrıldık ve yetkililer gerekirse Faction sorumluları başvurulara bakabilir. Kendi birlik başvurumu atım. Geçen gün ki yediğim ban mevzusu, DM'den değil, bir oyuncuyu video'da hedef gösterdiğim içindir. Ben hileye göz yummaktan ban yemedim, Bug Abuse dendi bana. Biz DM için oynasak bıraktığımız yere geri dönerdik. Şimdi bu açılan şikayette DM yok, dün Pakrad ile sohbet ederken bizi tuzağa çekiyor, ve arkadan üç şahıs, ss de maalesef iki olarak gözüküyor, bizi barda vuruyorlar. SS'i bırakıyorum.

Sonrasında, IC bir şekilde kuzenime olayı anlatıyorum, DM diyeceğiniz için, bunların ss lerini topladım zaten. Biz baskın atacağımızı birlikdeki ekiplerimle konuştuk.

Sonrasında, benim RK sürem bittiği zaman, olaydan sonraki sabahta kasabaya geliyor, çatılara tırmanıp, kasabanızı gözetliyoruz. Maalesef, senin orada olduğunun ss'ini alamadım, orada senin yanında Buffalo marka araca binen birisi gözüküyor, ondan önce sen araca biniyorsun, fakat ss alamadım orada. Sonrada araç rengi değiştirilmiş zaten.

Sonrasında biz kasabanıza baskın atıyoruz, burada arkadaşınız bizim emote verdiğimizi gördüğü anca /q atıyor, onun için de ayrı bir şikayet oluşturacağım zaten.

Buraya şu ss'i de bırakayım hatta, vurulduktan sonra tedavilerimiz ilk yardımlarımız yapılıyor

Bu arkadaş zaten Pakrad'ın yanında bana sıkan kişi, video'da bize sıkılırken arkama dönüp kişilere bakıyorum ve sonrasında kasabada sen siyah araçla ayrıldıktan sonra, bu arkadaşı kovalıyoruz.

#4 - 01.07.2020 22:32
Öncelikle iki kişi sıkmadı sana, bir arabada bir kişi drive-by'a çıktı :D

Her neyse,

Alıntı
Tarafınıza zamanında yetkililer tarafından uyarı yapıldı, ancak ihlal yapmaya devam ediyorsunuz.

Doğru, bana sıkarken incelemeye alınıp @Allen tarafından uyarılıp bir dahakine yasaklanacaksınız denilen siz değildiniz bizdik, upssss.

Alıntı
Bir birliği olmayan üç kişi, iki araba birini sıkıştırıp ateş açamazsınız.

Bu düşmanlık biz Kagawa-Kai'deyken başladı, sivil kalınca ben hiç birinize bir şey yapmadım, aksine dost olmaya çalıştım. Taaaki siz bize sıkana kadar. Bize sıkana ne yapalım? Gül mü verelim cano?

#5 - 01.07.2020 22:33
Ek olarak dün Pakrad bizi tuzağa çektiğinde bize sıkan kişilerden birisi de sensin dostum, bunun DM ile hiç bir ilgisi yok, biz zaten kasabanıza baskına gelirken, seni yolda görüyoruz peşine takılıyoruz. Gerekli ss'ler zaten yukarıda var, iyi forumlar dilerim.

#6 - 01.07.2020 22:50
Selamlar, Gustavo Lovato olarak savunmamı yapıyorum, Hans Lovato benim IC kardeşimdir, dün vurulduğu zaman zaten bizim haberimiz oldu, Adeline McDonald, olay yerinde iken bana haber verdi, ve ben gidip oradan Hans Lovato'un aracındaki silahı kurtarmak amaçlı olay yerine gitmiştim. Sonrasında, Hans Lovato IC olarak bana olayı anlattı, baskına gideceğimizi belirtti. Üstte zaten Recoltt bizim için savunmayı yapmış, çok açıklayıcı zaten. Biz baskına gidiyoruz, sizin yaptığınız DM asıl zaten. Bir mekan içerisinde şahısa sıkıyorsunuz, DM olmuyor, şahıs size kanıtları olmasına rağmen, videosu olmasına rağmen şikayet açmıyor gerek duymuyor fakat, biz baskına geliyoruz sonra DM den şikayet açıyorsunuz. Biz karakterlerimizin rollerine ağırlık vermeye çalışırken, sanırım canınız sıkılıyor bizi IC savaşa sürüklüyorsunuz zorla, tuzağa çekip sıkmalar vesaire, her neyse iyi akşamlar.

#7 - 01.07.2020 22:50
Alıntı
Bu düşmanlık biz Kagawa-Kai'deyken başladı, sivil kalınca ben hiç birinize bir şey yapmadım, aksine dost olmaya çalıştım. Taaaki siz bize sıkana kadar. Bize sıkana ne yapalım? Gül mü verelim cano?
Öncelikle şunu tekrar belirtmek istiyorum; "burası babanın çiftliği değil, ben de arkadaşın değilim." Benimle bu tarz konuşamazsın, bu ne samimiyet? Bu zamana kadar olan saygısızlıklarını yaşına veriyorum ve son bir kere daha seni uyarıyorum, bu konuyu uzatmayacağım.
Alıntı
Doğru, bana sıkarken incelemeye alınıp @Allen tarafından uyarılıp bir dahakine yasaklanacaksınız denilen siz değildiniz bizdik, upssss.
Hood'umuzu (Sivil) bastınız, biz de karşılık verdik. Bunun sonucunda olayları önlemek için Heavenly "inceleme" olarak bize jail attı, Allen'de bizi savaşı önlemek için uyardı. Eğer bir ihlal yapmış olsaydık zaten ceza alırdık, anladın? Laftan anlayan biri olmadığını biliyorum sana daha fazla açıklama yapma gereği duymuyorum.

Ek olarak dün Pakrad bizi tuzağa çektiğinde bize sıkan kişilerden birisi de sensin dostum, bunun DM ile hiç bir ilgisi yok, biz zaten kasabanıza baskına gelirken, seni yolda görüyoruz peşine takılıyoruz. Gerekli ss'ler zaten yukarıda var, iyi forumlar dilerim.
Dün olan rolde karakterinin tuzağa düşürüldüğü, yaralandığı doğru. Bunu zaten inkar etmiyoruz, bu roldü. İllegal bir birliğe dahil olarak, bana verilen görevi yapıyorum. Benim karakterimin gelişimi için gerekli olan rolü yaptım ve bunda yanlış bir durum yok. Ancak sizin yaptığınız "Sivil" bir şekilde iki araba hooda saldırmak. Sivil bir karakter polise veya başka bir oluşumun üyelerine bu durumu şikayet edebilir. Sivil bir karakter grubu ellerine silah alıp yollarda terör estiremez. Anlatmak istediğim bu dostum, iyi forumlar.

#8 - 01.07.2020 22:52
Gerekli tüm ss ler atıldı, tüm savunmalar yapıldı, daha fazla yazışmaya tartışmaya gerek yok, kararı yönetime bırakıyoruz iyi roller iyi forumlar arkadaşlar.

#9 - 01.07.2020 22:54
Selamlar, Gustavo Lovato olarak savunmamı yapıyorum, Hans Lovato benim IC kardeşimdir, dün vurulduğu zaman zaten bizim haberimiz oldu, Adeline McDonald, olay yerinde iken bana haber verdi, ve ben gidip oradan Hans Lovato'un aracındaki silahı kurtarmak amaçlı olay yerine gitmiştim. Sonrasında, Hans Lovato IC olarak bana olayı anlattı, baskına gideceğimizi belirtti. Üstte zaten Recoltt bizim için savunmayı yapmış, çok açıklayıcı zaten. Biz baskına gidiyoruz, sizin yaptığınız DM asıl zaten. Bir mekan içerisinde şahısa sıkıyorsunuz, DM olmuyor, şahıs size kanıtları olmasına rağmen, videosu olmasına rağmen şikayet açmıyor gerek duymuyor fakat, biz baskına geliyoruz sonra DM den şikayet açıyorsunuz. Biz karakterlerimizin rollerine ağırlık vermeye çalışırken, sanırım canınız sıkılıyor bizi IC savaşa sürüklüyorsunuz zorla, tuzağa çekip sıkmalar vesaire, her neyse iyi akşamlar.
Bahsettiğiniz rolde Hans Lovato karakteri tuzağa çekiliyor, bunun sebebi daha önceki yaptığı roller. Hepsinin sebebi var. Bu DM değil, rol. Karakter gelişiminden bahsediyorsun fakat karakterin "Sivil" illegal bir birliğe dahil olmadan böyle bir rol gerçekleştirmeniz doğru değil, şikayet sebebim de bu zaten.