Konu: [01/07/2020-Ken Yuri]- TÜRKÇE TERİM  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#0 - 01.07.2020 18:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ken_Yuri @biksbaks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:01.07.2020 18:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
YASAKLANMIŞ ROLLER
Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
Müslüman rolleri
Türk rolleri

Tetikçi rolleri
Mental retardasyon, ruh hastalığı rolleri
Yüksek seviyeli hacker rolleri
(...)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uzun uzun açıklanacak bir şey olduğunu düşünmemekle beraber gereğinin yapılmasını rica ederim. Kısaca "sa" uzun halini hepimiz keza biliyoruz bununla birlikte "hurdalık nerede" diye bir role hemen girişiyor ki hurdalık dediğimiz alan "Zanni Suç Ağı" birliğinde bulunduğum sırada IC şekilde işlettiğimiz bir alandı. Hurdalığı para kasma yeri olarak görüyorlar fakat illegal rollerin döndüğü bir yerdir orası böyle pat diye birden sorulması kişinin rol bilgisinin düşük olduğu kanısı uyandırdı bende, saygılarımla.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Uzun zamandır oyuna girmiyordum, en son geçen ay ayın 19'unda girmiştim girer girmez böyle bir rolle karşılaştım, neyse işte gereken ekran görüntüleri bir üst bölümde mevcuttur.

#1 - 02.07.2020 01:25
Özür dilerim dostum boşluguma denk gelmiş oan başka şeyler düşünüyordum aklım gitmiş :( birdaha yapmam

#2 - 02.07.2020 02:32
Merhaba, incelendi.

Ken Yuri kullanıcısı özür dilemiş ve dalgınlığa geldiğini belirtmiş. İyi niyete güvenerek durumu not alıyorum, tekrarının olmaması dileğiyle. Eğer rol konusunda desteğe ya da fikir yardımına ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız discord adresimizi kullanın, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli forumlar.