Konu: [04.04.2020 - Vito Guerra ve Giovanni Moretti ] İllegal Karakter Polise Sığınma  (Okunma sayısı 567 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.04.2020 23:48
Lütfen daha fazla yorum yapma, yüzüm kızarıyor attığın cevapları gördükçe   :-[

#11 - 04.04.2020 23:51

Araç kilit seviyeni vahiy yoluyla iletseydin, belki o zaman bilebilirdim.

#12 - 04.04.2020 23:52

Araç kilit seviyeni vahiy yoluyla iletseydin, belki o zaman bilebilirdim.
Aynı dili konuşmuyoruz sanırım, seni anlayamıyorum. Admin kararı bekleyelim.

#13 - 05.04.2020 02:08
İllegal polise sığınma olayını çok yanlış anlamışsınız zaten oyun kurallarında şuanda öyle bir madde yok birlik kurallarında böyle bir madde var.
"fakat illegal karakterlerin birbirine yaptıkları fiili rol esnasında (takip, kovalamaca, adam kaçırma vb.), polis departmanına hiç bir karakter sığınamaz, böyle bir rol izleyemez. Ancak bir sivilin ihbarı üzerine ya da tesadüfi bir şekilde gerçekleşen PD ekiplerinin role katılımıyla PD bu rollere müdahale edebilir."

Orada yapılması gereken rol buydu polise seslenmekti bende seslendim hangi karakter olsa onu yapardı benim karakterimin illegal legal olması bunu ilgilendirmez.

#14 - 05.04.2020 12:49
İllegal polise sığınma olayını çok yanlış anlamışsınız zaten oyun kurallarında şuanda öyle bir madde yok birlik kurallarında böyle bir madde var.
"fakat illegal karakterlerin birbirine yaptıkları fiili rol esnasında (takip, kovalamaca, adam kaçırma vb.), polis departmanına hiç bir karakter sığınamaz, böyle bir rol izleyemez. Ancak bir sivilin ihbarı üzerine ya da tesadüfi bir şekilde gerçekleşen PD ekiplerinin role katılımıyla PD bu rollere müdahale edebilir."

Orada yapılması gereken rol buydu polise seslenmekti bende seslendim hangi karakter olsa onu yapardı benim karakterimin illegal legal olması bunu ilgilendirmez.

Sen zaten itiraf ediyorsun burada. Sen ihbar veremezsin ya da polise seslenemezsin. Bu polisle iş birliği olarak geçer ve kurallara aykırıdır.

#15 - 05.04.2020 13:44
"Ancak bir sivilin ihbarı üzerine ya da tesadüfi bir şekilde gerçekleşen PD ekiplerinin role katılımıyla PD bu rollere müdahale edebilir."

Burda ne yazıyor anlamakta sorun mu yaşıyorsunuz çözüme ulaşmaya çalışıyorum ama anlamıyorsunuz, admin kararı bekliyorum.

#16 - 06.04.2020 15:21
Ekran görüntülerinde polise sığınmayla alakalı bir mesaj görünemiyor. Araçlarda alarm seviyesi varsa çalınma işlemlerinde PD'ye zaten bildirim gidiyor.

Ayrıca, şikayet yorumlarınızda birbirinize karşı kin/nefret dolu mesajlar yazdığınızı görüyorum. Burası bir oyun platformu ve oyunu oyun gibi oynamadığınız sürece keyif almazsınız. Yorumlarınıza ve hareketlerinize çeki düzen verip oyundan keyif almaya çalışın.

Platformu bu tür davranış ve hareketlerden uzak tutuyoruz, bu davranışa ısrar ile devam ederseniz işlem yapmak zorunda kalabiliriz.

Kapatıldı.