Konu: [29.06.2020] Amanda Dwight  (Okunma sayısı 87 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.06.2020 14:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Amanda Dwight @Qwerty 

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Rol esnasında bulunan arkadaşlar yazabilir.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:29/06/2020 15:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Troll, car ramming, yetersiz rol bilgisi, imla ihlali. Ve dahası

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Sayın sevgili arkadaşımız rol ortamında bulunan herkesi verdiği sadece /me Herkesi ArabasıYLa Üstüne Sürer gibi bir emote verip gidip gelip orada bulunan oyunculara çarpıyor. Dümdüz direğe vurup geri kaçıyor. En son dayanamayıp kendisine PM attım keyif alıyor musun bu yaptığından diye? Emote verdim yapabilirim yazıyor. Cidden diyorum, rica ediyorum bu arkadaşa ya rol dersi verilsin ya da sunucudan bir süre uzaklaştırma alsın. Yoksa bu böyle devam eder. İyi günler, sevgilerle

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-
-

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.06.2020 14:26
Idlewood bölgesinde aktif rol yapan birisi olarak, şikayet açılan şahsı her öğlen çekmek zorunda kalıyorum, ne rol öğretmeni, ne uyarılar, ne 30 dakikalık cezalarla yetinemediğini, ve burada rol yapmak için değil, sırf trollemek için geldiğini savunuyorum. Platformdan bir an önce uzaklaştırılmasının gerektiğini düşünüyorum, çünkü adına açılan beş üstü şikayetin hiç birine savunma dahi yazmamış. İyi günler.

#2 - 29.06.2020 17:02
Kişi yasaklandığı için K&A.