Konu: Leo_Princeton [04.04.2020]  (Okunma sayısı 331 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2020 22:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leo_Princeton @Claude
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kanıtlarda mevcut
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI

Spoiler: GösterGizle
Silah ile yapılacak rollerde belirtilecek çıkartma, ateş etme emoteleri uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir.
Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir. Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak non-rp veya fear rp ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

Alıntı
Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle bir tartışma içerisine girdik ve Terry karakteri emotesinde de görülecek şekilde yumrukla saldırmaya başladı ve Leo Princeton'un herhangi bir emotesi bulunmadan uzi marka silahıyla ateş açmaya başladı. Saldırı esnasında mermi azalmasından dolayı samp'ın bug'u olan e-q yaparak bu bug'dan yararlandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin 21 seviye olması bu tür davranışların yönetim tarafından taviz verilmemesi gerektiğini ve bir uyarı vesaire almamasını rica ediyorum. Bu seviyede böyle hatada bulunan oyuncular ileride daha büyük sorunlara teşkil edebilir.

#1 - 04.04.2020 22:27
Olayda bulunduğum ve neredeyse başrollerden biri olduğum için yazma gereği duyuyorum gerçi videoda kural ihlalleri yeterince belli oluyor, kişinin arkadaşıyla girdiğimiz rol esnasında ortalık kızıştığından dolayı yumruğumla girişmeye başladım. Yumrukla girişmemden iki-üç saniye geçmeden arkamdan emote'siz, belirtilmeden ateş açılmaya başladı. Elimde silah olup ateş açmaya başlasam ilk olarak neyse diyeceğim fakat yumrukla saldıran birisine direkt olarak silah çekmeniz üzerine bir de emote vermemeniz çok garip. Buna ek olarak zaten videoda; dönüş yaptığınız esnada reload'u atlamak için q/e yaptığınız bariz ortada, elinizden bir anda yok olmuş silah;  kişi 21.seviyeye gelmiş, Bug-Abuse kural ihlalinin sonucu ortada. Gereği yapılabilir, daha ekleme yapmayacağım.
« Son Düzenleme: 04.04.2020 22:32 homohominilupus »

#2 - 04.04.2020 23:51
Videoda gördüğünüz gibi tam olayın yaşandığı yerdeydim. Kişinin emote olmadan silahla ateş açılmaya başlandı. Silah çekilecek bir durum göremedim ama çektiği üzerine Q/E bugu gerçekleştiriliyor. Gereğin yapılmasını arz ederim.

#3 - 05.04.2020 05:31
Savunmanız için 24 saat. @Claude

#4 - 05.04.2020 06:31
Kişi mal varlığı aktarımı yapmasına karşın yasaklama öncesi/sonrası logları inceler misiniz? @Heavenly

elv

*
v2 Oyuncusu
#5 - 05.04.2020 13:41
Olayın içerisinde olduğum için bende ufak bi yazı bırakmak istiyorum. Q/E bugu sadece klavye de olmayıp mouseda da olduğu için bir anlık hata veya el alışkanlığı olabilir, bundan ceza da alabilir ancak ufak bir şey için yasaklanma gibi bir şey olacağını sanmıyorum. Ancak o rolden sonra bize ooc kin mi veya başka bir şey mi beslediniz bilmiyorum ama mal varlığı aktarımı gibi cümleler kullanmanız cidden ayıp. Hepimiz burada oyun oynayıp, bu süre zarfında zevk almaya çalışıyoruz.

#6 - 05.04.2020 16:26
Q E için uyarıyorum, silahı emotesuz çektiği için cezalandırılacak.