Konu: [27.06.2020 - Arashi Masato] ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK  (Okunma sayısı 240 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2020 01:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arashi Masato @pankek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marvin Fauchery @Mountain

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.06.2020 00:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: BECKETT3 birim kodu altında devriyemizi sürdürürken, 00:40 civarlarında "Santa Maria'da çatışma" gibi bir ihbar aldık. Bölgeye gittiğimizde, Arashi Masato adlı şahıs kaçmaya başladı. Nico Sanders; "İşte orada!" demesi üzerine sirenleri açtık ve yaya olarak kaçan Arashi Masato'ı takip etmeye başladık. Kaçamayacağını anladığında ise bağlantı kopararak Refuse RP gerçekleştirdi. Şahsın silahının olduğuna dair bir kanıtımız yok fakat loglar kontrol edilerek buna emin olabilirsiniz. Biz bölgeden ayrıldıktan bir süre sonra oyuna girdi. 10-15 dakika sonra PM'den bana ulaşarak "role devam edelim" tarzı yazı yazdı. Burada silahını bıraktığını tahmin edebiliriz. Loglar kontrol edildiğinde herşey gün yüzüne çıkacaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.upload.ee/image/11932724/sa-mp-178.png
https://www.upload.ee/image/11932725/sa-mp-179.png

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın UZI marka silahının silinmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 27.06.2020 01:36 Quiqween »

#1 - 27.06.2020 01:24
Merhaba. Kişinin dediklerini onaylıyor ve şahitliğimi uygun görüyorum. Evet.

#2 - 27.06.2020 01:36
Merhabalar,internet bağlantım kötü olduğu için rolün ortasında internetim gitti şahıslara pm den söyledim role devam edelim diye silahını bırakmadığını nerden bileceğiz dediler bencede haklılar,ben de olsam öyle düşünürdüm kişilerden ve sizden  özür diliyorum böyle bir durum yaşandığı için,iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 27.06.2020 01:39 pankek »

#3 - 27.06.2020 01:51
Merhabalar,internet bağlantım kötü olduğu için rolün ortasında internetim gitti şahıslara pm den söyledim role devam edelim diye silahını bırakmadığını nerden bileceğiz dediler bencede haklılar,ben de olsam öyle düşünürdüm kişilerden ve sizden  özür diliyorum böyle bir durum yaşandığı için,iyi forumlar.

Savunma yaptığın için teşekkürler. Öncelikle rolü devam ettirme gibi bir niyetin olsaydı oyuna girdikten 20 dakika sonra bana ulaşmayacağını düşünüyorum. Oyuna girer girmez, bana ulaşıp rolü devam ettirebilirdin. Zaten seni sürekli "/id Arashi" komutuyla kontrol ediyorduk. Sen oyuna girdiğinden sanırım 2-3 dakika sonra bağlantının koptuğu yere geldik ve burada seni göremedik. Olay yerine geldiğimizden 10-15 dakika sonra zaten kendin bize yazdın. Bu durumda silahı evine/arabana/arkadaşına bıraktığını anlayabiliyorum. Ayrıca internetin kötü olsaydı lagından vs. anlardık fakat gayet iyi gözüküyordu. Hakkına girmek istemem ama orada bir arkadaşının sana "polisler gitti oyuna gir" gibi bir cümleyle Discord vs. platformlardan ulaştığını idda ediyorum. Tabii ne yaptığını bilemem fakat olayın gidişatı bunu gösteriyor. Admin kararı bekliyoruz.

#4 - 27.06.2020 02:10
Öncelikler merhabalar Oyunda girdikten sonra size ulaşamadım sadece polis arabasını gördüm ve bağlantım koptu.Siz yazdıktan sonra size pm'den 2-3 defa yazdım ama cevap vermediniz ben de oradan ayrıldım.En sonunda cevap verdiniz geri döndüm olay yerine.Ben tek başıma koşuyordum yanımda bana polislerin gittiğini söyleyecek biri yoktu sadece siz ve ben vardım.

#5 - 27.06.2020 09:47
Merhabalar ben de rolün içinde bulunduğum için yazma gerekliliği duydum bu kişi bana tec9 veya uzi ile taramaya başladı polisler gelince polislerin ve benim gözümüzün önünde espri gibi bağlantısını kopardı tam yakaladığımız anda uzun süre bekledi bir de bağlantısını kopardığı çok belli şahitim.

#6 - 27.06.2020 10:53

Ben başka birşey söyleme gereği duymuyorum savunmamı yaptım kararı admin verecek,iyi forumlar.

#7 - 28.06.2020 19:28
İyi niyet ve anlayışınız üzerine teşekkürler, tekrardan role dönmek istemişsiniz ve diğer kontroller de sağlandı. Cezai işlem uygulanmayacak.