Konu: [4.04.2020] tamaz_kalapatirov - Yönetimi Kandırmaya Çalışmak  (Okunma sayısı 965 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.04.2020 21:35
Yahu, güzel arkadaşım benim yine sana anlatayım, bu sefer örnek vereceğim. Bugün tonyc NC attı, 24 saat birlikte rol yaptı mı yeni karakteriyle? AYNI HESABA ÇIKIYOR
Anladım, tonyc isimli forum hesabına bağlı karakterin kaç seviye olduğunu kontrol eder misin? Konu hakkında tek bir iletisi olmayan birini konuya katarak sıyrılmaya çalışıyorsunuz. Biz üç level bile olmayan karakterlerin savaş bünyesinde barındırılmasından şikayetçiyiz. Ayrıca karakteri silinen forum hesabı ne olacak?
NC attığında seviyenin aynı kaldığını bilmiyorsun sanırım. Gün içerisinde NC attığını biliyoruz ve yeni karakteriyle yirmi dört saat bulunmadığından şikayetçiyim ben de.

#11 - 04.04.2020 21:40
Yahu, güzel arkadaşım benim yine sana anlatayım, bu sefer örnek vereceğim. Bugün tonyc NC attı, 24 saat birlikte rol yaptı mı yeni karakteriyle? AYNI HESABA ÇIKIYOR
Anladım, tonyc isimli forum hesabına bağlı karakterin kaç seviye olduğunu kontrol eder misin? Konu hakkında tek bir iletisi olmayan birini konuya katarak sıyrılmaya çalışıyorsunuz. Biz üç level bile olmayan karakterlerin savaş bünyesinde barındırılmasından şikayetçiyiz. Ayrıca karakteri silinen forum hesabı ne olacak?
NC attığında seviyenin aynı kaldığını bilmiyorsun sanırım. Gün içerisinde NC attığını biliyoruz ve yeni karakteriyle yirmi dört saat bulunmadığından şikayetçiyim ben de.
Peki, neden karakteri silinen forum hesabı hakkında bir "savunma" yapmadınız?

#12 - 04.04.2020 21:49
tamam arkadaşlar siz haklısınız, sonucu bekleyelim.

#13 - 05.04.2020 01:02
Abicim hayatsız gibi sunucuda 24 saat aktif mi olmam gerekiyor? 24 saat bir oluşumda bulunmakla 24 saat karaktere sahip olmak farklı. Kafa basmıyor mu buna? Lale.
Size göre gerekli yerlere başvurarak şikayet belirtmek "acizlik" olsa da bu kimseye alttan alttan hakaret etme hakkı tanımaz. Biraz soluklanın.

#14 - 05.04.2020 12:25
Abicim hayatsız gibi sunucuda 24 saat aktif mi olmam gerekiyor? 24 saat bir oluşumda bulunmakla 24 saat karaktere sahip olmak farklı. Kafa basmıyor mu buna? Lale.
Size göre gerekli yerlere başvurarak şikayet belirtmek "acizlik" olsa da bu kimseye alttan alttan hakaret etme hakkı tanımaz. Biraz soluklanın.
Size açılan şikayetlere cevap veremeyip, yakalayabildiğiniz bir iki hatayı(?) göze sokmaya çalışıyorsunuz, keşke siz de bizim cevap verebildiğimiz gibi size karşı açılan şikayetlere de cevap verebilseniz.

#15 - 06.04.2020 15:52
Selamlar arkadaşlar, bayağı rutubet olmuş burası. Gerçekten şikayet altında bu kadar enteresan tartışma görmemiştim, bu deneyim için iki tarafa da teşekkürler. İşitme ve görme engelle olan bir insan karşı tarafla bu kadar zor ve aciz anlaşamaz herhalde, ancak engelimiz olmamasına rağmen bu kadar anlaşmakta sıkıntı çeken insanda zor bulunur. Birbirinizi aşağılamaya çalışmak ve hakaret etmek yerine, "bak şu yüzden şöyle, savunmam bu kadar." demeniz sanırım yeterli olurdu. Konuyu kilitliyorum, bugün içerisinde şikayete dönüş yapılacak. Bu arada konu altından tartışan, aşağılayan arkadaşların hepsine işlem uygulamak durumundayım. Bu yazıyı yazma amacımda işlemden bir şey anlamayacak hatta anlamamış daha önceden de aynı şeyleri yapan arkadaşlara yazılı ve son uyarımdır. Karşınızdaki insan, sizde insansanız ona göre ses çıkartın.

#16 - 19.04.2020 13:40
Kural açık ve net. Birlikte toplam rol yaptığı süre 24 saat ve daha fazla olmalı, ayrıca ekran görüntüsü için de aynı kural geçerli.
> 24 saat boyunca birlikte rol yapmamış(ss ve sistemsel), savaşa girmiş birlikte bulunmayan karakter savaşa katılamaz.
Savaşa dahil olan karakterler cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 19.04.2020 14:31 balvenie »