Konu: [4.04.2020] tamaz_kalapatirov - Yönetimi Kandırmaya Çalışmak  (Okunma sayısı 977 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2020 20:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: tamaz kalapatirov @bakhtiyar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=8335.0 (Okuyup, şahit olabilecek oyuncular)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.04.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yönetimi Kandırmaya Çalışmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bizimle savaşa giren kalapatirov Birliği'nin yaptığı bazı ihlaller doğrultusunda şikayet açtım. Kendisinin birliğinde 9-10 saattir oynayan, kayıt süreleri henüz 24 saati doldurmadan tamazdan emir alıp bize saldıran oyuncular için şikayet oluşturduk. baktiyar gelip konunun altına onlar "benimle 24 saatten fazladır rol yapıyor" dedi. Kişilerin hesaplarının ss'ini attım ve "o zaman multiaccount yapıyorlar?" dedim. Çünkü hesaplar dün açılmış ve oyun süreleri 9-10 saati geçmemiş?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

bakhtiyarın, o oyuncuların 24 saatten fazla kalapatirov Birliğinde rol yaptı iddiası;
Spoiler: GösterGizle

Safavid'in olayı kabullenip, kişilerin ooc sebeplerden dolayı çok girememesi kozunu kullanması;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Safavid'in görselde cevap verdiği ss'teki şahıslar dediğim gibi 3 ve 9 saatlik karakterler. 24 saat rol yapmaları imkansızlıklar silsilesi. Şikayet konusu kural: 24 saat boyunca birlikte rol yapmamış(ss ve sistemsel), savaşa girmiş birlikte bulunmayan karakter savaşa katılamaz.

« Son Düzenleme: 04.04.2020 20:50 Walkas »

#1 - 04.04.2020 20:53
KİŞİLER BENİM BİRLİĞİMDE 24 SAATTEN FAZLA BULUNUYOR YAZDIM, 24 SAATTEN DAHA FAZLA SUNUCUDA BULUNMUYOR OLABİLİRLER. YA OKUDUĞUNU ANLAYAMIYORSUN YA DA İŞİNE GELMİYOR

#2 - 04.04.2020 21:12
KİŞİLER BENİM BİRLİĞİMDE 24 SAATTEN FAZLA BULUNUYOR YAZDIM, 24 SAATTEN DAHA FAZLA SUNUCUDA BULUNMUYOR OLABİLİRLER. YA OKUDUĞUNU ANLAYAMIYORSUN YA DA İŞİNE GELMİYOR

?

#3 - 04.04.2020 21:16
yine mi anlamadın? Daha açık şekilde açıklıyayım.

Ben kişileri birliğe davet edeli 24 saati geçti, oyunda kalma süreleri geçmeyebilir. Kuralda bu belirtilmemiş.

#4 - 04.04.2020 21:19
24 saat boyunca birlikte rol yapmamış(ss ve sistemsel), savaşa girmiş birlikte bulunmayan karakter savaşa katılamaz.

#5 - 04.04.2020 21:24
24 saat boyunca birlikte rol yapmamış(ss ve sistemsel), savaşa girmiş birlikte bulunmayan karakter savaşa katılamaz.
ss atmak zorunda olduklarını senden öğreniyorum.

#6 - 04.04.2020 21:24
yine mi anlamadın? Daha açık şekilde açıklıyayım.

Ben kişileri birliğe davet edeli 24 saati geçti, oyunda kalma süreleri geçmeyebilir. Kuralda bu belirtilmemiş.
Kurallarda belirtilen şey karakterin birlikte bulunurken oyunda 24 saat geçirmiş olması gerektiği, CAPS AÇIK YAZARAK ELİNE NE GEÇİYOR? XD

#7 - 04.04.2020 21:24
Yahu, güzel arkadaşım benim yine sana anlatayım, bu sefer örnek vereceğim. Bugün tonyc NC attı, 24 saat birlikte rol yaptı mı yeni karakteriyle? AYNI HESABA ÇIKIYOR

#8 - 04.04.2020 21:26
Yahu, güzel arkadaşım benim yine sana anlatayım, bu sefer örnek vereceğim. Bugün tonyc NC attı, 24 saat birlikte rol yaptı mı yeni karakteriyle? AYNI HESABA ÇIKIYOR
Bunu kaç kere anlatmaya çalıştım.

#9 - 04.04.2020 21:31
Anladım, tonyc isimli forum hesabına bağlı karakterin kaç seviye olduğunu kontrol eder misin? Konu hakkında tek bir iletisi olmayan birini konuya katarak sıyrılmaya çalışıyorsunuz. Biz üç level bile olmayan karakterlerin savaş bünyesinde barındırılmasından şikayetçiyiz. Ayrıca karakteri silinen forum hesabı ne olacak?