Başlangıç19.02.1988'te Michigan'da dünyaya geldi. Babası fabrika işçisi, annesi ise ev hanımıydı. Henüz ufak yaşlarda televizyon reklamlarında gördüğü chooper tarzı motorlara ilgi duymaya başladı. Ergenlik döneminde ise gençliğin verdiği hareketlilikle, etrafındaki insanların uyarılarını dikkate almayarak HMC'nin sosyal ortamlarında kendini göstermeye çalıştı. Erişkin yaşa ulaştığında ise Prospect olmak için başvurusunu yaptı. İki yıllık Prospect döneminden sonra Full Patch olmaya hak kazandı. 2016 yılında içinde bulunduğu Hatred MC Miami Charter'ın katılım gösterdiği fuarda, Outlaws MC ve Hatred MC arasında çıkan çatışmada toplam yedi kişi öldü. Olayın ardından Hatred MC Miami Charter başkanı Solo "Zippo" Wylde dahil olmak üzere sekiz üye tutuklanırken, kol kapatıldı. Rocky, olayın ardından Florida'da açılacak göçebe charter için başkanlık sorumluluğunu üstlendi.Otuzlu yaşlardaOtuz iki yaşındaydım ve bir kadınla yatağa girmeyeli dört ay olmuştu. Kadın arkadaşım da yoktu. Sokakta yanlarından geçerken veya başka yerlerde bakıyordum onlara; ama özlem duymadan, anlamsızlık duygusuyla. Yıllar önce 20 yaşındayken bir kez evlendim. O evlilik 6 yıl sürdü, o karımı boşamıştım. Boşandıktan sonra ki yıllar her Noel mektup yazdı bana. Bir kez bile yanıtlamadım... Sadece bir kez aşık oldum. Aşık olduğum kadın akut alkolizm'den öldü.
Kulüpte otururken her gece bir şişe viski ve altılık bira paketlerini tüketiyordum. Sarma sigara tüttürüyor, içiyor, ortalık aydınlanıncaya kadar radyoda klasik müzik dinliyordum. Sabah kalkar, kusar sonra bir bira daha içerdim. Yaşadığım bölgedeki binaların sahipleri hemen arkamdaki dairedeydiler ve aklımı kaçırmış olduğumu düşünüyorlardı. Komşunun kocası sızar, genç karısı ile el ele tutuşup arada öpüşürdük. Kapıdan çıkarken sıkıca yumulurdum mutlaka. Yüzü güzeldi, Katolikti. Pazar günleri pembe şapkasını takıp kiliseye giderken pek hoş görünürdü..
« Son Düzenleme: 24.06.2020 18:48 fjorgyn »
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0