Konu: [04.04.2020] EROS_HAWKİNGS - GBİ  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2020 18:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eros Hawkings - Forum adını bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2020 | 18:15

Alıntı
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli Bölge İhlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/saTrPh.png

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını istiyorum, arkadaşlarıyla beraber şimdi yorumlara üşüşürler. Çeteler bunlar :)

#1 - 05.04.2020 00:18
 İskelenin oradaki doluluktan dolayı karakterler zaten arkayı sağı solu kapatınca çıkılmıyor, arkadaş artı olarak arkama motorla bana çarpıyor. Ben çıkmaya çalışırken alınmış bir ss buda. Çarpıtmaktan başka bir işi yok, rol yok ortada zaten. Oyun içerisinde bana olaydan bir kaç dakika sonra "Banlanıcaksın hayırlı olsun." tarzı PM'ler atması da ayrı bir trajikomik. SS'lerini almadığım için onları atamıyorum. Yönetici istemediği sürece buraya da savunma tarzı yazı yazmayı planlamıyordum ama akşam saati olmasına rağmen arkadaşın hala PM'den taciz edişi beni buna zorladı.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 05.04.2020 00:40
Herhangi bir emote göremiyorum, gereksiz şikayet oluşturmayın. Ayrıca tekrar karşı kişiyi kışkırtacak bir PM gönderirseniz cezalandırılacaksınız.