Konu: [23.06.2020] Joseph Grasso - Saçma rol ve powergaming.  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.06.2020 11:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Joseph Grasso @b£rto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.06.2020 - 02:57 -  3:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 retarted-rp ve powergaming.   

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile araç satışı yaparken satışda sorun yaşadık. Arkadaş, araçtan indirmeye çalıştığım için tek hamlede bana emote hakkı tanımadan bayıltmaya çalıştı. Sonrasında uyardığımda yeniden denedi, rolün nereye gideceğine bakmak için onayladım(normalde satıp uyuyacağım, arkadaş gereksiz uzattı). Sonrasında bayıltıp richmanın arkasındaki araziye götürdü, gasp etmeye çalıştı. Gaspın pasif olduğunu support aracılığı doğrulayıp, role karşı çıktım.  (Burada yeni bir oyuncu olsam ve kuralları tam olarak bilmesem beni tek hamlede bayıltıp gasp edip bırakacak sanırım) Şahıs sonrasında direksiyona vurma ile rk olduğumu saydı kafasına göre. Rolden soğuduğum için artık aracı durdurup inmesini söyledim. Kısaca: Arkadaş saçma rol yaparak hem vaktimi çaldı, üstüne bana emote hakkı tanımadan ve tek hamlede bayıltmaya çalışıp rol zevkimi bozdu, cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/698570684619817010/724777658080297000/sa-mp-360.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/698570684619817010/724777647539749006/sa-mp-361.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/698570684619817010/724777657069338654/sa-mp-362.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/698570684619817010/724777660764520458/sa-mp-363.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 23.06.2020 13:26
Selamlar, beni arabayı alma bahanesiyle kandırıp santa maria gişelerine kadar götürdünüz, tam gişelerin orada arabamdan inermisiniz diye söylemde bulundunuz, karakterim inmemekte ısrar etti, gasp rolüne girişecektim ancak pasif olduğunu sizi bayılttıktan sonra öğrendim. Yeni oyuncu olsaydım beni gasp ederdi söyleminde bulunmuşsunuz, sunucudaki tüm politikalardan haberim var merak etmeyin. Karakteriniz 37 level, tüm rollere açık. Dediğim gibi gasp rolünü sonradan öğrendim. PowerGaming'e gelecek olursak, yanlış bir emote attım, daha sonrasında bayıltma rolünü düzelttim ve karakterinizi bayılttım.
« Son Düzenleme: 23.06.2020 13:31 b£rto »

#2 - 23.06.2020 13:31
Selamlar, beni arabayı alma bahanesiyle kandırıp santa maria gişelerine kadar götürdünüz, tam gişelerin orada arabamdan inermisiniz diye söylemde bulundunuz, karakterim inmemekte ısrar etti, gasp rolüne girişecektim ancak pasif olduğunu sizi bayılttıktan sonra öğrendim.

Sizi araba alma bahanesi ile kandırmadım, aracı satıp uyuyacaktım. Araç satışında anlaşmazlık yaşadık, o sıra gişelerin oradaydık, o yüzden orada inermisiniz dedim. Kandırma gibi bir durum yok yani. 16 Seviyesiniz, oyun kurallarını biliyorsunuz diye sayıyorum.

#3 - 23.06.2020 13:38
Selamlar, beni arabayı alma bahanesiyle kandırıp santa maria gişelerine kadar götürdünüz, tam gişelerin orada arabamdan inermisiniz diye söylemde bulundunuz, karakterim inmemekte ısrar etti, gasp rolüne girişecektim ancak pasif olduğunu sizi bayılttıktan sonra öğrendim.

Sizi araba alma bahanesi ile kandırmadım, aracı satıp uyuyacaktım. Araç satışında anlaşmazlık yaşadık, o sıra gişelerin oradaydık, o yüzden orada inermisiniz dedim. Kandırma gibi bir durum yok yani. 16 Seviyesiniz, oyun kurallarını biliyorsunuz diye sayıyorum.
Size güvenip mevduatımdaki parayı bozuyorum, daha sonrasında aracın rengini değiştireceğiz diye aracı sürmeye başlıyorsunuz ve Santa Maria gişelerine kadar ilerliyoruz, oraya geldiğimizde aracı satmaktan vazgeçtiğinizi söyleyip aşağılayıcı tavırlar sergiliyorsunuz, bende gasp rolüne kalkışmak için sizi bayıltıyorum, ancak gasp rolünün pasif olduğunu bilmiyordum, gene de kusura bakmayın  :-\

#4 - 23.06.2020 13:45

Size güvenip mevduatımdaki parayı bozuyorum, daha sonrasında aracın rengini değiştireceğiz diye aracı sürmeye başlıyorsunuz ve Santa Maria gişelerine kadar ilerliyoruz, oraya geldiğimizde aracı satmaktan vazgeçtiğinizi söyleyip aşağılayıcı tavırlar sergiliyorsunuz, bende gasp rolüne kalkışmak için sizi bayıltıyorum, ancak gasp rolünün pasif olduğunu bilmiyordum, gene de kusura bakmayın  :-\

Gece 3, uykuluyum, aracı direk satacaktım size, sonra renk değiştirme olayları oldu(normalde değiştirecektim, tamirci yoktu) o sıra vazgeçip 100bin'e alacaksanız alın dedim, sonrasında gasp rolüne giriştiniz ancak onuda bilmiyormuşsunuz, sorun değil, öğrenmiş oldunuz. İleride tekrar aynı durumu yaşamazsınız umarım, şikayetimi geri çekiyorum. İyi roller dilerim.  :-X

Arşivlenebilir.
« Son Düzenleme: 23.06.2020 13:52 JêgapMasiven »

#5 - 23.06.2020 15:25
K&A