Konu: Pikselleşme  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2020 21:57
Tarayıcıya girdiğim zaman bir anda pikselleşme oluyor ve görüntü kalitesi düşüyor, oyunda ise mouse ile hareket ettiğim zaman karakterin etrafında veya objelerin etrafında çizgiler çıkıyor nedenini bulamadım sürücüler güncel şuanda.

pikselleşme olunca böyle oluyor.
« Son Düzenleme: 22.06.2020 22:00 Aureus »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 23.06.2020 18:08
Arkadaşlar dediklerinizin çoğuna baktım ve olayın tarayıcı da olmadığının farkına vardım yani bugün bir video editlerken Vegas Pro'da yaşadım aynı hatayı. Bu olay sadece Chrome'da olmuyordu ve ben Opera kullanıyordum 3-4 tane tarayıcı denedim sadece Chrome da olmadı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 23.06.2020 18:58
Arkadaşlar dediklerinizin çoğuna baktım ve olayın tarayıcı da olmadığının farkına vardım yani bugün bir video editlerken Vegas Pro'da yaşadım aynı hatayı. Bu olay sadece Chrome'da olmuyordu ve ben Opera kullanıyordum 3-4 tane tarayıcı denedim sadece Chrome da olmadı.
Steamde de oluyormuş şimdi fark ettim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 23.06.2020 20:56
Problem denetim masasında Performans sekmesi altında yaptığın bir değişiklikten kaynaklanıyor, bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere bas oradan sonra resimdeki gibi sırayla adımları takip et. En son kırmızı içine aldığım şu özelliğini tikini aç ve Tamam'a bas, Discord, Steam, Tarayıcı veya diğer programlarda bunun işleme geçmesi için programları kapatıp tekrar açman gerekebilir yada toptan bilgisayarı yeniden başlatabilirsin. Büyük ihtimalle internetten bilgisayar hızlandırma videosu izledin, videoda gösterilenleri yaptın ve sonuç bu oldu. Sadece bu seçeneği aktif tutarakta devam edebilirsin bilgisayarı kullanmaya.
« Son Düzenleme: 23.06.2020 21:34 Aureus »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 23.06.2020 21:34
Problem denetim masasında Performans sekmesi altında yaptığın bir değişiklikten kaynaklanıyor, bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere bas oradan sonra resimdeki gibi sırayla adımları takip et. En son kırmızı içine aldığım şu özelliğini tikini aç ve Tamam'a bas, Discord, Steam, Tarayıcı veya diğer programlarda bunun işleme geçmesi için programları kapatıp tekrar açman gerekebilir yada toptan bilgisayarı yeniden başlatabilirsin. Büyük ihtimalle internetten bilgisayar hızlandırma videosu izledin, videoda gösterilenleri yaptın ve sonuç bu oldu. Sadece bu seçeneği aktif tutarakta devam edebilirsin bilgisayarı kullanmaya.

1 Haftadır evde yoktum şehir dışındaydım, eve geldiğimde oyunda ve bilgisayarda bu hata ile karşılaştım. Oyunda yazılar değilde böyle kamerayı hareket ettirdğimde çizgi çizgi şeyler çıkıyor sanki ekrana saniyelik yapışıp gidiyormuş gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 24.06.2020 01:12
1 Haftadır evde yoktum şehir dışındaydım, eve geldiğimde oyunda ve bilgisayarda bu hata ile karşılaştım. Oyunda yazılar değilde böyle kamerayı hareket ettirdğimde çizgi çizgi şeyler çıkıyor sanki ekrana saniyelik yapışıp gidiyormuş gibi.
Ben meseleyi biraz farklı anlamışım o zaman, sendeki durum sanki ekran kartından falan kaynaklanıyor gibi sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misin. Oyunda veya herhangi bir anda böyle pikselleşmelerin olması yazılımsal bir sorun gibi durmuyor, yinede emin olmayayım.
« Son Düzenleme: 24.06.2020 02:29 Opysium »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 24.06.2020 03:43
Ben meseleyi biraz farklı anlamışım o zaman, sendeki durum sanki ekran kartından falan kaynaklanıyor gibi sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misin. Oyunda veya herhangi bir anda böyle pikselleşmelerin olması yazılımsal bir sorun gibi durmuyor, yinede emin olmayayım.
Sürücüler güncel, senin dediğin şeyi nasıl yapacağım acaba?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 25.06.2020 02:19
Arkadaşlar bugün bi' Valorant gireyim dedim ve oyunda GTA'da karşılaştığım cinsten bir şey oluyor fakat GTA'da saliselik olup giden bir şey iken Valorant'da böyle 1.5cm'lik mavi çizgiler 3-4 tane sıralı şekilde yan yana duruyor ve ben kamerayı belli bir açıya getirdiğimde örneğin; sola 180 derece dönersem oluyor, neyin içine düştüm anlamadım yardımcı olursanız güzel olur GTA ve Valorant'da bu sorunu alıyorum yazılarda halen STEAM ve bi' kaç uygulamada aynı sanırsam format atacağım ama çözüm üretirsek güzel olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok