Konu: 20.06.2020 - Senseii - (OOC TICARET)  (Okunma sayısı 462 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2020 20:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Senseii Aram Galstyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gören ve insafı olan her dünyada yaşayan insan.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2020 18:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC TİCARET  - OOC AİLEVİ KÜFÜR.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Merhabalar, şahıs IC para karşılığı vPoint vermeyi teklif etti. Bunu reddettim. SS'lerde gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): vPoint satıyordu, ben almadım. Almayınca olayı çevirdi. Ama ben bunu çakıp şikayeti açtım.

« Son Düzenleme: 20.06.2020 20:28 Keeper »

#1 - 20.06.2020 20:05
 :P

#2 - 20.06.2020 20:07
Merhabalar, şikayetimi destekleme amaçlı bu soruyu sordum ve zaten şikayetime ekledim. Daha fazla birşey söylemeyeceğim.
Hmhm, kesin öyledir. Yetkili kararı.

#3 - 20.06.2020 20:18
 Savunmamı yapayım.

#4 - 20.06.2020 20:19
Sana karşı açık olacağım dostum, burada bir oyun oynuyoruz ve bazı insanlara güveniyoruz. Sesli programlarda insanlarla konuşuyoruz. Beş yıllık bir arkadaşım vardı adını vermek istemiyorum ve artık konuşmadığım birisi. Kendisinde sadece DISCORD hesabımın şifresi vardı. Karşılıklı böyle şeyler yapıyorduk, bazı olaylardan ve güven meselesi olarak. Bunun üzerine OOC bir tartışmaya vardık ve kendisi bir Vice oyuncusuydu. Yapabileceği en kötü şeyi yaparak beni oyundan uzaklaştırmayı denedi. Sen dahil bir çok kişiye VP sattığımı belirtmiş. Alt tarafta kanıtlarını vereceğim. Fazlaca kişiye mesaj atmış, tek bir arkadaş bana tekrar dönüş yaptı. Bunun için ekran görüntüsünü elde ettim.

« Son Düzenleme: 20.06.2020 20:21 Senseii »

#5 - 20.06.2020 20:23
Sana karşı açık olacağım dostum, burada bir oyun oynuyoruz ve bazı insanlara güveniyoruz. Sesli programlarda insanlarla konuşuyoruz. Beş yıllık bir arkadaşım vardı adını vermek istemiyorum ve artık konuşmadığım birisi. Kendisinde sadece DISCORD hesabımın şifresi vardı. Karşılıklı böyle şeyler yapıyorduk, bazı olaylardan ve güven meselesi olarak. Bunun üzerine OOC bir tartışmaya vardık ve kendisi bir Vice oyuncusuydu. Yapabileceği en kötü şeyi yaparak beni oyundan uzaklaştırmayı denedi. Sen dahil bir çok kişiye VP sattığımı belirtmiş. Alt tarafta kanıtlarını vereceğim. Fazlaca kişiye mesaj atmış, tek bir arkadaş bana tekrar dönüş yaptı. Bunun için ekran görüntüsünü elde ettim.

yetkili kararı, önce diyorsun ki ben seni denemek için ben yazdım diyorsun. Şimdi diyorsun arkadaşım yazdı, garip.

#6 - 20.06.2020 20:27

ama ayıp oluyor, küfre ne gerek var ki?

#7 - 20.06.2020 20:31

ama ayıp oluyor, küfre ne gerek var ki?
Cidden senden yıldım, açık konuşuyorum olmuyor öyle diyorum olmuyor. Küfür ettiğin yeri silip buraya SS atıyorsun bıktım senden bıktım.
Ben değilim yazmışım orada zaten neyi uzatıyorsun küfre küfürle cevap vermişim.

#8 - 20.06.2020 20:32
Öyle olmasa neden sana açtığım şikayeti arşivleyeyim? Seninle uğraşmaktan ben çok yoruldum bu şikayetlerden sonra asla ve asla seninle ne role, ne de tartışmaya gireceğim. Yetkililer karar verecek. Böyle birşey yapmadığımı herkes biliyor, görüyor. Yapacak olsam çoktan yapardım 5 yıllık arkadaşım sırtımdan vurdu yapabileceğim birşey yok.
« Son Düzenleme: 20.06.2020 20:46 Senseii »

#9 - 20.06.2020 20:35
yetkili kararı versin, bana küfretme artık çok üzülüyorum.  :'(