Konu: [04.04.2020]Bruce Rivera  (Okunma sayısı 418 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2020 17:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bruce Rivera
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arturo_Rossetti @WulqueN
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2020 17.09
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car DM
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi brawl rolüne girmiştik, bir anda gelip beni araçla ezdiler canımı düşürüp sonra vurmaya başladılar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
« Son Düzenleme: 04.04.2020 18:03 lower »

#1 - 04.04.2020 18:04
Arkadaşın yalanını şuradan anlayabiliriz, sadece saate bakın...
Bu aracın altında bırakma olayı, brawldan sonraydı. Arkadaşlar /q atıp tekrar can fulleyip geldikten sonra.

Ve dahası arkadaş brawl ortasında canı azalınca ESC basıyor, yanından uzaklaşında ESC den çıkıyor. Tamamen OOC mix vardı olayın içinde ve şahıs kaçmaya çalışıyordu arabayla çarptım, afk kalınca aracın altına yapıştı.

Spoiler: GösterGizle

OOC kinden dolayı açıyor arkadaşlar bu şikayetleri, gereğinin yapılmasını arz ederim. İyi günler iyi roller.

#2 - 04.04.2020 18:05
OOC Kin göremiyorum yalnız dostum, burası şikayet kanalı yaptığın ihlal yüzünden AFK attım canım gitmesin diye bundan yararlanmana izin vermem şart değil. ve üstte ki ss'e gelecek olursam crash yedim ve tekrar girdim sunucuda relog atınca can fulleniyor.

#3 - 04.04.2020 18:07
Üstelik ezdiğinide kendinde belirtmişsin.

#4 - 04.04.2020 18:13
E tabi ki ezeceğim, yerden yaralı şekilde kalkıyorsun hiç bir şey olmamış gibi kaçıyorsun. Karşında tüy siklet yok kas seviyem üç. Relog atıp canın doluyorsa /crack veya /hurt yazacaksın. Yaralıyken kalkıp crash yiyorsun, gelince bir daha Brawl'a dahil oluyorsun. Öyle bir dünya yok arkadaşım benim, üzgünüm ama yok. Kural ihlali yaptığımıda düşünmüyorum, beyzbol sopası çekilmiş saldırılıyor sana? Nerede kural ihlali?

Şikayet açarken gerçekten bir şikayetiniz varsa açın dostum, benim ceza almam için açma. Kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum, arkadaş role uymadı kovalarken aracımın altında ezdikten sonra ESC attı. Araç geri gelmedi.

#5 - 04.04.2020 18:21
Neden agresif tavırla konuşuyorsun anlamış değilim, bu sadece bir oyun kuralları okuduysan Car DM yasak.

#6 - 04.04.2020 18:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 04.04.2020 18:50

Arkadaşım yapılan tüm ihlalleri, tüm olayı buraya açık bir şekilde anlattı. Herkese iyi rollere ve iyi günler dilerim.

#8 - 05.04.2020 06:00
Sammy, görünüşe göre çok az canın kaldığında AFK kalmışsın, sonrasında dediğine göre crash alıp sunucuya tekrardan giriş sağlamışsın. Sunucuya tekrar giriş sağladığında yaralı rolünü sürdürmen gerekiyordu. Bruce'ın senin üzerinde Car Park yapması her ne kadar bir ihlal olsa da senin de hatan bulunuyor. Her iki tarafı da uyarıyorum, kural ihlaline kural ihlaliyle de cevap vermeyin. Rollerinizi bu şekilde sürdürmeyin.