Konu: ARŞİV  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2020 18:46
Arşiv.
« Son Düzenleme: 20.06.2020 20:22 Senseii »

#1 - 20.06.2020 19:36
gülmem geçtikten sonra savunma yapacağım dfkjdfjkd

#2 - 20.06.2020 19:41
Ortak Nezakete gerçekten çok güzel uyuyorsun, teşekkürler.

#3 - 20.06.2020 19:42
Burada OOC ticaret yapanı görüyoruz, ben evet arıyorum dememe rağmen, karşılığında ne veriyorsun diyerek ticarete sürüklüyorsun. Konuşmanın devamını atarsan, parayla almıyorum s*** git yazmışım, orayı da gösterebilirsin. Petrucci DC'sine de; 40VP SATAN VAR MI? Dememişim, 40vP arıyorum. Demişim, belki bir hayırsever verir? Gerçekten bu kadar.. Neyse, konuşmayacağım ama gülüyorum. :P

#4 - 20.06.2020 19:43
Gülmek ortak nezaket ihlali mi? O zaman nefes almayalım, OOC ticaret olur. xD

#5 - 20.06.2020 19:45
Olayla alakası olmayan kişiler neden müdahale ediyor örneğin BatuhanC ve shawn bu tarz şeylere gerek yok kişi kendi savunmasını yapabilir ama bende o discordda bulunuyorum ki gördüğüm kadarı ile Kasparov birliği üyeleri adamın peşinde kişinin banlandıktan sonra da platformda oynamasını kaldıramayıp hiçbir kanıt olmadığı halde teklif sunarak, kışkırtarak bir yerlere gelebileceğini sanan toxic olarak adlandırılan kitlenin içerisine dahil olduğunu görmekteyim. Bu bir oyun böyle birbirinize şikayet açarak bir yere gelemezsiniz. Yorum yapmamın tek sebebi bende o discordda bulunuyorum ve arkadaşlarım ile sohbet ediyorum samimi olduğum insanlar var böyle discorddan, özel mesajlardan ss alıpta hiçbir kanıt olmadan şikayet açmak... :D

#6 - 20.06.2020 19:47
Olayla alakası olmayan kişiler neden müdahale ediyor örneğin BatuhanC ve shawn bu tarz şeylere gerek yok kişi kendi savunmasını yapabilir ama bende o discordda bulunuyorum ki gördüğüm kadarı ile Kasparov birliği üyeleri adamın peşinde kişinin banlandıktan sonra da platformda oynamasını kaldıramayıp hiçbir kanıt olmadığı halde teklif sunarak, kışkırtarak bir yerlere gelebileceğini sanan toxic olarak adlandırılan kitlenin içerisine dahil olduğunu görmekteyim. Bu bir oyun böyle birbirinize şikayet açarak bir yere gelemezsiniz. Yorum yapmamın tek sebebi bende o discordda bulunuyorum ve arkadaşlarım ile sohbet ediyorum samimi olduğum insanlar var böyle discorddan, özel mesajlardan ss alıpta hiçbir kanıt olmadan şikayet açmak... :D
Sana ne oluyor? Gözlerin görüyor ki şahit olarak eklenmişim. Konuyla alakan olmadığına rağmen yorum yapman saçma.

#7 - 20.06.2020 19:49
YETKİLİ KARARI.  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

#8 - 20.06.2020 19:50
Gülmek ortak nezaket ihlali mi? O zaman nefes almayalım, OOC ticaret olur. xD

Alıntı
Selamlar, arkadaşlar konuyla alakam olduğu için yorum yapma gereği duydum. Öncelikle aktif rolün ortasında bağlantını koparıp, canını doldurup gelip ateş açman mantık dışı bir hareket. Onun dışında dün Thorin tarafından Toxic sebebiyle yasaklandıktan beş dakika sonra Discord kanalları üzerinden tarafınızca sesli çağrıya çekildim, IC'yi OOC'ye döndürmekte bir numara insanlarsınız. Bu oyunu sadece DM için oynadığınız aşağıda belirttiğim ekran görüntülerinde net bir şekilde gözüküyor. Günlerdir oyun zevki diye bir şey bırakmadınız, boş şikayetler açıp sürekli oyun zevkimizi karalamaya, bizleri karalamaya devam ediyorsunuz. Toxic sebebiyle ban yedikten yaklaşık bir saat içerisinde Discord kanalları üzerinden sövmek ne kadar güzel bir şey değil mi? Amacınız sadece DM, bu belli. Üslup konusunda hiç değişmeyeceksiniz, bundan adım gibi eminim. IC olayları OOC'ye dökmek için dünden meraklısınız.
Spoiler: GösterGizle

Discord mesajlarının kanıt olarak kullanıldığı hakkında bir fikrim yok, fakat bu arkadaşlar Toxic sebebiyle yasaklandıktan sonra platformda yaptığı ihlaller ile Discord üzerinden söven, övünen kişiler. Bu durumdan gerçekten aşırı rahatsız olmaya başladık, başladım. Size şikayet açmaya bile üşeniyorum artık, yaptığı ihlaller ile övünüyorsunuz çünkü.
17.06.2020 - Ortak Nezaket. Sana açılan şikayetin altına attığım ileti, incelenmedi.

#9 - 20.06.2020 19:52
Beyler benle uğraşmayın, kendinize küfür edip Keeper etti diyorsunuz ayıp. Yetkili kararını bekleyin.