Konu: [20.06.20]@FletcheRSAMP @Replika birden fazla kusur şikayeti.  (Okunma sayısı 443 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.06.2020 06:26
İki tane DM'cinin gazabına uğradık derken, neyi kastediyorsun sen? Bu sunucuda silahlı role maksimum on kere girdim. Aralıktan beri bu sunucuda oynuyorum. Gerek düştüm rolümü gerçekelştirdim. Mâna ettiğin şey nedir, öğrenmek istiyorum?

#11 - 20.06.2020 06:28
İki tane DM'cinin gazabına uğradık derken, neyi kastediyorsun sen? Bu sunucuda silahlı role maksimum on kere girdim. Aralıktan beri bu sunucuda oynuyorum. Gerek düştüm rolümü gerçekelştirdim. Mâna ettiğin şey nedir, öğrenmek istiyorum?

Gerekli savunmalarımızı yaptık, bir ihlal gerçekleştirdiğimizi düşünmüyorum. Aramızda geçen bir rol sonucunda "DM'ci" diyen kişilerin beni 1 ay boyunca birliklerinde tutmaları fazla üzücü bir durum. İnsanlar işinize gelince rolcü, işinize gelince DM'ci oluyor değil mi?

Tarafımızca başka ileti gönderilmeyecek, savunmalarımız yapıldı. İhlal yapmadığımızı düşünüyorum karar yönetimin.

#12 - 20.06.2020 06:39
Savunmanız yapıldı, konuyu kilitliyorum. Yetkili kararı beklenecek. İyi forumlar.

#13 - 20.06.2020 08:09
Konu kilitleme diye bir şey yok, şikayete bakılana kadar yoruma/savunmaya açık. Şikayetle alakasız kişilerin yazması yasak.

#14 - 20.06.2020 21:19
Birlik yöneticimiz @Lefos sayesinde sikayet açtığım kişiler ile ortak bir yol bulduk. Kendisi arabuluculuk yaptı. Şikayetimi geri alıyorum. Konu kilitlenebilir. Iyi forumlar.

#15 - 21.06.2020 01:04
Selam,

Şikayet geri çekildiğine ve kişilerin arasında anlaştığına göre şikayet kapatıldı. K&A