Konu: Geri Çekildi  (Okunma sayısı 351 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2020 17:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ragnar_Mickelson @Rapid
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sammy_Petrelli @lower Arturo_Rossetti @WulqueN Russel_Mangano @Barzini
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2020 17.09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rol ortamında OOC bölme.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Arkadaşlarla aramızda geçen bir rol vardı, sste de görüldüğü gibi arkadaş aktif rol ortamında OOC böldü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 04.04.2020 18:43 LeonidasBAE »

#1 - 04.04.2020 17:30
Pardon?  ;D ;D

#2 - 04.04.2020 17:30
Pardon?  ;D ;D

Lütfen kendinizi haklı gösterecekmiş gibi SS EDİT lerinde bulunmayınız.

#3 - 04.04.2020 17:35
@aliexnn şikayetin muhattabı sen misin? Şikayetin herhangi bir yerinde senin ismin geçiyor mu?

#4 - 04.04.2020 17:37
Kendiniz rol esnasında yaptığınız hatalar yüzünden açık arıyorsunuz, /b kanalından şikayetiniz açılacak yazdım diye şikayet açacak kadar düşmemeliydiniz, arkadaşım o esnada rol esnasında oradaydı gerekli SS'İ atmış,  gereksiz bir şikayet ve daha fazla savunma yapma gereği duymayacağım.
Pardon?  ;D ;D

#5 - 04.04.2020 17:40
Kendiniz rol esnasında yaptığınız hatalar yüzünden açık arıyorsunuz, /b kanalından şikayetiniz açılacak yazdım diye şikayet açacak kadar düşmemeliydiniz, arkadaşım o esnada rol esnasında oradaydı gerekli SS'İ atmış,  gereksiz bir şikayet ve daha fazla savunma yapma gereği duymayacağım.
Pardon?  ;D ;D

Belki haklısın, bu kadar küçük bir sebep için şikayet açmamalı insan. Ama profiline girip iletilerine baktığımda otuz postundan yirmi beşi insanlara açtığın şikayetler. İnsanları kanser edecek tarzda oyun oynadığınız için, karşı tarafın en ufak bir hareketinde açık arayıp şikayete vurduğunuz için böyle bir şikayet açtım. Belki empati kurup karşı tarafı kanser etmek nasıl bir şeymiş onu anlarsın.

Ek olarak ilk OOC yazıyı sen başlatıyorsun, attığınız ss'ler ooc bölmediğine dair bir kanıt değil, bu post karşı şikayet postu da değil. Şikayet açacaksanız yeni bir konu açıp oradan açın.

Arkadaşların jaili otuz dakika bile olsa cezayı almasını istiyorum, geçen gün arkadaşıma bu kadar küçük olaydan bir şikayet açmışlardı. Belki empati yetenekleri gelişir.
« Son Düzenleme: 04.04.2020 17:43 LeonidasBAE »

#6 - 04.04.2020 17:51
Burada üstüme araçla gelip canımız azaltıyorsunuz, sonrada silahla inip vuruyorsunuz peki ya buna ne diyeceksiniz?

Burası tartışma alanı değil OOC kin beslediğiniz çok fazla belli oluyor. Şikayetçiysen yeni bir konu başlığı altında oluştur...

#7 - 04.04.2020 18:43
Şikayeti geri çekiyorum.

#8 - 04.04.2020 18:47
Kilit.