Konu: 17.06.2020- Orlando_Tatebine (DM) , Jahseh_Arkwood (S:RP/ /b)  (Okunma sayısı 521 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.06.2020 22:21
@balvenie 'nin cevabından önce kişiyi şikayet başlığını değiştirmesi konusunda uyarmıştım gayet kabul edilebilir, yapıcı bir dil kullanarak fakat aldığım geri dönüş az önce böyle oldu, kendisiyle hiç bir alakam hiç bir muhattaplığım yok. Oluşumumun isminin kirlenmemesi adına PM attım ve aldığım karşılık bu oldu, bilginize.

Not: Kendisine sadece 1 kere PM attım.

Spoiler: GösterGizle

#11 - 18.06.2020 22:23
Eğer gerçekten dikkate alıp savunmamı okusaydın görürdün "Oluşumca kimsenin ooc ceza almasını istemediğimizden dolayı ss almadım". Ve orada sen hiçbir şey yapmadan sokakta durmadın diye bir şey yok ben gelmişim seni uyarıyorum orada durma araba çarpar diye sen gelip kafana yazık diyorsun. Hakaretler etmeye devam ediyorsun, dediğim gibi ss almadım fakat role dahil olan arkadaşlarım var ve onlarında görüşlerini alabiliriz. Bu arada yalan söylemeyi beceremem.
Senin IC olarak bana o lafı ne anlamda dediğini anlamayabilirim bazen, tepkim role göre verilir. Boş boş IC chatede caps atıp söveceğine rolünü düzgün yapabilirdin.

#12 - 18.06.2020 22:25
@balvenie 'nin cevabından önce kişiyi şikayet başlığını değiştirmesi konusunda uyarmıştım gayet kabul edilebilir, yapıcı bir dil kullanarak fakat aldığım geri dönüş az önce böyle oldu, kendisiyle hiç bir alakam hiç bir muhattaplığım yok. Oluşumumun isminin kirlenmemesi adına PM attım ve aldığım karşılık bu oldu, bilginize.

Not: Kendisine sadece 1 kere PM attım.

Spoiler: GösterGizle

Yetkili zaten yazdı, daha niye yazıyorsun ki? Kışkırtmayı bırak artık.

#13 - 18.06.2020 22:36
Eğer gerçekten dikkate alıp savunmamı okusaydın görürdün "Oluşumca kimsenin ooc ceza almasını istemediğimizden dolayı ss almadım". Ve orada sen hiçbir şey yapmadan sokakta durmadın diye bir şey yok ben gelmişim seni uyarıyorum orada durma araba çarpar diye sen gelip kafana yazık diyorsun. Hakaretler etmeye devam ediyorsun, dediğim gibi ss almadım fakat role dahil olan arkadaşlarım var ve onlarında görüşlerini alabiliriz. Bu arada yalan söylemeyi beceremem.
Senin IC olarak bana o lafı ne anlamda dediğini anlamayabilirim bazen, tepkim role göre verilir. Boş boş IC chatede caps atıp söveceğine rolünü düzgün yapabilirdin.
Orada sana hiçbir şekilde ne ic nede ooc sövmedim, sadece alın bunu başımdan dedim ve seni zorla götürmeye çalıştılar.

#14 - 18.06.2020 22:38
Yönetimin kararını beklemeyi tercih ediyorum. İyi forumlar.

#15 - 18.06.2020 22:42
Şahit olarak yazılmamışım fakat, olaya şahidim olaylar doğru.
Edit:Catherine karakteri ile birlikte Rusça konuşuyorduk ve Sistem el vermediği için /me emotemi verip aramızda sessiz bir şekilde konuşuyorduk.
Orlando karakteri bunları görmesine ve 30 kere uyarmama rağmen üsteledi ve neyse ya boşver rol devam gibisinden yazılar yazdı.,Chatime düşen herşeyi ben görebilirim gibisinden laflar etti,Kabul etmedim /soru dan yazmasını istedim ve haklı olduğum ortaya çıktı.
Bu olaydan sonra kendi fikrimce Arkadaşımız OOC Kin beslediği için hiç bir sebep olmamasına rağmen yanımıza gelip buradan ya ayrılırsınız yada üstünüzden araç geçer gibi agresif kelimeler sarf etmeye başladı.Ve bu şekilde bu olay gelişmiş oldu.
« Son Düzenleme: 18.06.2020 22:48 SmokinAfro »

#16 - 18.06.2020 22:43
Orada sana hiçbir şekilde ne ic nede ooc sövmedim, sadece alın bunu başımdan dedim ve seni zorla götürmeye çalıştılar.
Kesinlikle bu yaşandı kanıtın yok birşeyin yok ne anlatmaya çalışıyorsun? SS atarak savunma yapabilirsin. "yok biz ooc hapise girmemek için ss almıyoruzda biz rol yapıyoruzda ss ile işimiz yok" falan filan demekle olmuyor.

#17 - 18.06.2020 22:45
Yönetimin kararını beklemeyi tercih ediyorum. İyi forumlar.
Polis kalabalığının arasına girip /blowjob komutunu yazan 35 seviye üyeniz var daha ne diyebilirim ki. Hard rolcüsünüz anlıyorum. "oha lna knka hood aldık :P hawalıyz gercek ceteci! :-[ "
« Son Düzenleme: 18.06.2020 22:49 targetSAMP »

#18 - 18.06.2020 22:50
Öncelikle olan üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ediyorum. Daha sonrasında @SmokinAfro  olayda şahit yazılmadığın halde yanıt yazman biraz saçma olmuş, /soru kısmındada ben sorduğumda aldığım cevap her şekilde chatinize düşen her şeyi duyarsınız bu şekildeydi. Daha fazla uzatmak istemiyorum ve kararı yönetime bırakıyorum.

#19 - 18.06.2020 23:07
Öncelikle olan üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ediyorum. Daha sonrasında @SmokinAfro  olayda şahit yazılmadığın halde yanıt yazman biraz saçma olmuş, /soru kısmındada ben sorduğumda aldığım cevap her şekilde chatinize düşen her şeyi duyarsınız bu şekildeydi. Daha fazla uzatmak istemiyorum ve kararı yönetime bırakıyorum.
OG olunca o civarda takılan herkes sana tapıcak diye birşey yok, arkadaşla kendi aramızda takılıyordur. Boş boş gelip o güzel rolümüzü bozuyorsun. Pes pes pes doğrusu.