Konu: Romario Sauger: Kazanma Dünyası (Para!)  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2020 21:51
İletişim Numarası: 6778968
Banka Hesap Numarası: 579338

Oyun Dışı Bilgilendirme

Sistem nasıl işliyor? Sistemin açıklaması kısacası şu > yukarıda verilen banka hesabına transfer ettiğiniz paranızın 1-2 saat içerisinde size bir kaç kat fazlasıyla kazanmasını anlatıyor. Blockchain, Bitcoin oyun dışı bilgilerle rol yapıldığı için kazanç karakter olarak sizlere para kazanmayı sunacağım ve para kazandıracağım. Herhangi bir sunucu kuralını çiğneyecek durum yoktur, siz ne kadar verirseniz bir kat, iki katını gün içerisinde kazanıyorsunuz. Bu sistemin işleyeceği yol ise şu > verilen hesaba yüklenen paranın LOG olarak karakter sahibi yani; ben. Bana bu fotoğrafın atılmasıdır. Forum yoluyla bana yollanan logu görmeliyim, banka hesabına yatan parayı gördükten sonra sizinle iletişime ve role geçeceğimdir, kazanmanızı sağlayacağımdır. Ayrıca unutmamak gerekir; verilen numarada ki banka hesabına birikim yaptıktan sonra artık beni tanıyorsunuzdur ve şirkete bir üyesinizdir.

Doldurulması gereken form:

1) Banka hesabına yüklediğim paranın değeri: (Fotoğraf, SS)
2) Ne kadar kazanmak istiyorum?: (Örneğin $5,000 dolar verdim 1 saat sonra $6,000 - $7,000K para kazanmak istiyorum:)
3) Karakterinizin Adı Soyadı - Telefon Numarası ve Banka Hesap Numarası: (Bu bilgiler en önemlileridir, lütfen yanlış girmeyin.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok