Selamlar millet! Bu konuyu açma gereği neden duydum biraz bundan bahsetmek istiyorum.
Şu zamana kadar benden öğrenmek isteyenler fazla olduğu için bunu yapma gereği duydum, galiba çok meraklı herkes.
@muerte @CHOL5O gibi 2 tane benim öğrettiğim kişiler arasında yer alıyorlar.
Ancak, daha fazla öğrenmek isteyen olduğundan dolayı bir konu açma gereği duydum artık.
Bu konu altından başlayalım bakalım.
Şimdi öncelikle bir 3ds max 2019 ya da 2020, 2010 sürümünden gerekiyor.
Size önerim 2010 ile başlamak, ama derslerimiz 2019 üzerinden olduğu için 2019'u indirmeniz gerekiyor.
Google'a yazdığınız zaman indirebilirsiniz. Crackli nasıl yapılır falan filan derseniz; youtube üzerinde hepsi bulunuyor.
Programı indirdikten sonra, ihtiyacımız olan programları listeleyeceğim.
1- txdworkshop / bu nedir? neden indiriyoruz? Arkadaşlar, bundan skinlerin TGA, PNG'lerini alacağımız için gerekli bir programdır.
2- imgtool / bu nedir? neden indiriyoruz? Buradan gta3.img'ye girip skinleri, interior dff'lerini almak istediğimiz için bu programa ihtiyacımız var.
3 - cs6 / bu nedir? neden indiriyoruz? SS editlerinin daha iyi ve sağlam olması için gerekli temellerden biridir, indirmenizi şart sayıyorum.
Evet, galiba programlar indi. Devam edelim o hâlde.
3ds max 2019'da hiç bir sınır yoktur, zira bu programla istediğiniz her şeyi yapabilme ihtimali var.
Şimdi scriptleri indirmemiz gerekiyor, scriptleri nasıl indiriceksiniz? İşte size yararlı bir video bırakıyorum. Kam's script olması gerekiyor.
Çok fazla uzun anlatıp sizi yormayacağım, buraya yardımcı olabilecek videolar bırakacağım sizler için.
Işıklandırma, gölgelendirme.
Silah sabitleme, silaha anim verme.
Karaktere anim verme, animasyon yapma.
-ilgili videolar bulunup eklenmeye devam edecek, takipte kalın.