Konu: [14.06.2020] Pakrad Kasparov - Car DM  (Okunma sayısı 453 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2020 18:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pakrad Kasparov @bakhtiyar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Timothy Scarelli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif çatışmada arabama cover alıyorum ardından bu arkadaş gelip kendi arabamla beni eziyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be
-

Ek açıklamalar(varsa): Böyle adamlar birlik açıp kendini rolcü sanıyor buna yanıyorum. Kişinin en ağır cezayı almasını talep ediyorum, bu adamların artık birliği kapatılmalı. Yaptıkları ihlaller ortada.

#1 - 14.06.2020 21:03
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Size çarpmak için sebebim var, direkt olarak bana ateş ediyorsun. Elimi kolumu bağlayıp beni öldürmeni bekleyemem değil mi? Realistik olarak düşünürsek de bu mümkün, yapılmayacak bir şey değil. Bana ateş ediliyor ve bende silahım olmadığı için araba ile seni eziyorum. Senin yaralı rolü yapmanı bekledim ve yerine getirmedin. Herhangi bir kural ihlali yok.

Ek açıklamalar(varsa): Böyle adamlar birlik açıp kendini rolcü sanıyor buna yanıyorum. Kişinin en ağır cezayı almasını talep ediyorum, bu adamların artık birliği kapatılmalı. Yaptıkları ihlaller ortada.

#2 - 14.06.2020 21:28
Burada güvenli bölge ihlali yaptığından dolayı Allen tarafından Vincenzo karakterine direkt olaydan sonra ceza uygulandı, rolün hatalı olduğu ortaya çıktı bu sebeple değerlendirmeye alınacak bir durum yok.

%90 moderasyon altındayken dahi fikir belirtmek yerine birilerini kışkırtıp OOC gerginlik yaratmaya devam ediyorsunuz, bu durum hiç hoş değil ve cezai işlem uygulamak bile sizi durdurmuyor, bu konuyu ayrıca değerlendirmeye alacağız.