Konu: [14.06.2020 - Timothy Scarelli, Vincenzo Giaccone] Birden Fazla Kural İhlali  (Okunma sayısı 369 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.06.2020 22:02
Şimdi, öncelikle şunu belirtmek isterim ki, ben kendi adıma ortada bir kural ihlali göremiyorum. Benim birliğimin mekanımızda gelip bizim adamımızı öldürüyorsunuz. Bu bizim adam dediğimiz Timothy, benim karakterimin ıc kardeşi.Hood'a gelip kardeşimin ölümünü görüyorum, daha sonrasında çok kişi olduğunuz için sizin dağılmanızı bekliyorum. Kişi sayınız 2'ye düşünce pompalıyı çekip size ateş açıyorum kardeşimin cesedini alıp uzaklaşıyorum. Bu savunmaydı,

Birliğiniz kurulalı 10 gün olmadan çatışmalara girip agresif roller yapıyorsunuz.Bunun için arkadaşınıza şikayet açmıştım, şimdi elimdeki kanıtlarla tüm birliğinize açacağım. Umarım adalet yerini bulur, birliğiniz kapanır.
Şunu hatırlatmak isterim ki, rolsel olarak kardeşin çoktan gitmişti. Emoteleri verildi, bagaja atıldı. Kardeşin role uymadığı için, orada kalmayı tercih etti. Bir kaç dakika içinde sistemsel olarakda araçta bulundurmamız için oraya geldik ve kardeşini araca alacaktık. Discord üzerinden haberleştiğiniz için, kardeşinin hangi aracın bagajında olduğunu bile, çat diye buldun. En garibide bu değil mi? Birliğimize bu kadar OOC kin tuttuğunuzu lütfen her yorumunuzda belirtmeyin arkadaşlar. Gerçekten bazı şeyleri çok abartıyorsunuz, hatanızı kabul edemiyorsunuz. Agresif rol kuralı her iki birlik liderinin onayı ile yapıldı, gerek görülürse @feller açıklama yapacaktır. Bu kadar kasmaya gerek yoktu gerçekten, insanların rol zevkini kırmak için çabalıyorsunuz bildiğiniz.
Tartışma ortamına dönmemesi için daha yorum yapmayacağım, umarım anlaşılmıştır.

#11 - 14.06.2020 22:08
Şimdi, öncelikle şunu belirtmek isterim ki, ben kendi adıma ortada bir kural ihlali göremiyorum. Benim birliğimin mekanımızda gelip bizim adamımızı öldürüyorsunuz. Bu bizim adam dediğimiz Timothy, benim karakterimin ıc kardeşi.Hood'a gelip kardeşimin ölümünü görüyorum, daha sonrasında çok kişi olduğunuz için sizin dağılmanızı bekliyorum. Kişi sayınız 2'ye düşünce pompalıyı çekip size ateş açıyorum kardeşimin cesedini alıp uzaklaşıyorum. Bu savunmaydı,

Birliğiniz kurulalı 10 gün olmadan çatışmalara girip agresif roller yapıyorsunuz.Bunun için arkadaşınıza şikayet açmıştım, şimdi elimdeki kanıtlarla tüm birliğinize açacağım. Umarım adalet yerini bulur, birliğiniz kapanır.
Şunu hatırlatmak isterim ki, rolsel olarak kardeşin çoktan gitmişti. Emoteleri verildi, bagaja atıldı. Kardeşin role uymadığı için, orada kalmayı tercih etti. Bir kaç dakika içinde sistemsel olarakda araçta bulundurmamız için oraya geldik ve kardeşini araca alacaktık. Discord üzerinden haberleştiğiniz için, kardeşinin hangi aracın bagajında olduğunu bile, çat diye buldun. En garibide bu değil mi? Birliğimize bu kadar OOC kin tuttuğunuzu lütfen her yorumunuzda belirtmeyin arkadaşlar. Gerçekten bazı şeyleri çok abartıyorsunuz, hatanızı kabul edemiyorsunuz. Agresif rol kuralı her iki birlik liderinin onayı ile yapıldı, gerek görülürse @feller açıklama yapacaktır. Bu kadar kasmaya gerek yoktu gerçekten, insanların rol zevkini kırmak için çabalıyorsunuz bildiğiniz.
Tartışma ortamına dönmemesi için daha yorum yapmayacağım, umarım anlaşılmıştır.
Ben bugdaydım, role uymadığımdan değil. Buga düştüğümün kanıtlarının hepsini şikayete attım, gerek görülürse tekrar atarım. Ben hatamı kabullenmiyorum çünkü bir hata yaptığımı düşünmüyorum. Tam olarak hatam nerede söylersen, ona daha çok dikkat edip daha çok savunma yapıp kabulleneceğim hatamı.

#12 - 14.06.2020 22:12
Bu arada herkes haklı, bu tarz rollerden vazgeçip legal tarzı rollere yöneliyorum. Kusura bakmayın tekrar, dostlar.
Gerçekten üzülüyorum sana, gerçekten. Sunucuda ki kuralları hiç okumadın galiba, ama yaptıkların hoş bir şey değil. Bu açıklamadan sonra gidip hakkımızda DM videosu atıyorsun. Arka plana eklediğin şarkıya bak, yorumlara bak. Burası DM sunucu değil, yaptığın video tamamen kışkırtma amaçlı.

Alıntı
1.9 ) İLLLEGAL ROL GÖRÜNTÜLERİ, VİDEOLAR & GEÇİRİLEN İSİMLER VE SÖYLEMLER

- Bu andan itibaren illegal rol yapan tüm birliklerin görüntülerinde, başka bir birlik hakkında aşağılayıcı/hakaret içeren/tahrik edici konuşmalara izin verilmeyecektir.
Örnek;
"Corleone'ların tam salak olduğunu biliyoruz zaten. Onlar aptal. Amatör. Şehrin en amatör p*çleri Corleone." gibi, diğer birlikleri tahrik edecek/forumdan SS savaşına sürükleyecek görüntüler tamamen yasaklandı.
İsim vermeden rollerinizi yapmalı, eğer başka bir birliğe söylem/tahrik edici konuşmalar yapıyorsanız da bunu rolde tutmalı ve foruma/SS'lere yansıtmamalısınız. (İsim vermeseniz bile bu durum yasaktır. Basit anlaşılabilecek şeyler, Örneğin Alhambra'da rol yapan bir birliği herkes biliyor, SS'de Alhambra'da rol yapan birliğin adını söylemeyip Alhambra'dakiler diyerek yine laf atmak da aynı şekilde yasak.)

Yukarıdaki maddenin cezası atan kişiye forum susturması, devamında karakterine dönük yaptırımlar/cezalar olabilir. Aynı durum tekrarlandığı sürece Hood Onayı var ise birliğin Hood Onayı alınacak, normal bir birlikse de kalıcı olarak kapatılabilir.

- Videolar/Hakaret İçeren Söylemler ve Müzikler yapıldığı taktirde, hakaretin durumuna bağlı olarak birlik kalıcı olarak kapatılacak ve videoyu yapan karakter/forum hesabı platformdan yasaklanacak. Bugüne kadar Toxic ortam yaratan hiçbir birliği sunucuda tutmadığımız gibi, kalıcı olarak da bu yasağı herkesin görmesi için getirdik.

Her ihlali yapan anında kapatılmıyor. Her birliğin yönetim özelinde ve FM ekibinin takibinde bir takım dosyaları var. Hangi birlik/karakter hangi işlem için ceza alacak/kapatılacak, bu durum tamamen yönetimin insiyatifindedir.

Bu tarz ihlalleri forum üzerinden "Moderatöre Rapor Et" ile bildirebilir, ihlalin boyutuna göre şikayet oluşturabilirsiniz.

NOT: Şikayete Platform Kuralları eklendi.
İsteseydim daha kötü yapabilirdim, ben bundan haberdar değildim. @b£rto a özel yapılmış bir video. Kusura bakmayın gene bir hatam varsa, video yapan il-legal değildir unutma. Böyle bir yasak olduğunu bilmiyordum. Yönetim dilerse, videoyu kaldırırım.
Videoyu yapan Vincenzo karakteri değil mi? Nasıl illegal değil dostum?

Selamlar, daha önce bende öyle bir video yapmıştım ve daha sonrasında karakterim kalıcı olarak yasaklandım, kanıtı ;

#13 - 14.06.2020 23:08
Videoyu yapan Keeper'dir, ama foruma videoyu atmadık.

#14 - 14.06.2020 23:42
Dostum ben bu videoyu geri kaldırdım zaten ve ek olarak Vice Platformunda paylaşmadım.
@Replika

#15 - 14.06.2020 23:47
Dostum ben bu videoyu geri kaldırdım zaten ve ek olarak Vice Platformunda paylaşmadım.
@Replika

Banlanman için yönetime bir şey söylemedim, sadece suçu belirtmek isterim zaten daha sonrasında benim banım bir daha yapmamak üzere açılmıştı. @Keeper

#16 - 14.06.2020 23:49
@Replika

Banlanman için yönetime bir şey söylemedim, sadece suçu belirtmek isterim zaten daha sonrasında benim banım bir daha yapmamak üzere açılmıştı. @Keeper
Gerçekten haberim olsaydı videoyu Uploadlamazdım veyahut isminizi Blurlardım, haberim yoktu. Videoyu sildim, kusura bakmayın.

#17 - 15.06.2020 14:03
Merhaba millet, bu şikayet konusuna halihazırda yönetici tarafından el atıldı ve bizzat birlik liderinizle konu çözüldü, kendisinin konuyla ilgili bilgisi var ve bu bağlamda ortak nezaket kapsamınca uygulanacak bir şikayet yok, olay anında taraflar uyarıldı. Ek olarak son günlerde platform üzerinde üslup problemi yaşayan ve sürekli şikayetlerle gündeme gelen  @b£rto @Keeper  adlı iki arkadaş bu şikayetimizin de konusu olmuş.

Berto ve Keeper kullanıcısı için, herhangi bir üslup problemi, ortak nezaket şikayetiyle gündeme gelme ve şikayetin doğrulanması durumunda forum ve oyundan kalıcı olarak uzaklaştırılabilirsiniz, bu sizin için son uyarı niteliğinde. Eğer kurallara uyamıyorsanız, oyun kuralları, forum kuralları, nezaket size ağır ve yanlış geliyorsa oynamazsınız, platformda kimsenin başka oyuncuları sürekli toxic etki altında bırakmasına, oyuncularımızı kural dışı hareketlerle oyundan soğutmasına izin veremeyiz. Keyifli forumlar.