Şimdi, öncelikle şunu belirtmek isterim ki, ben kendi adıma ortada bir kural ihlali göremiyorum. Benim birliğimin mekanımızda gelip bizim adamımızı öldürüyorsunuz. Bu bizim adam dediğimiz Timothy, benim karakterimin ıc kardeşi.Hood'a gelip kardeşimin ölümünü görüyorum, daha sonrasında çok kişi olduğunuz için sizin dağılmanızı bekliyorum. Kişi sayınız 2'ye düşünce pompalıyı çekip size ateş açıyorum kardeşimin cesedini alıp uzaklaşıyorum. Bu savunmaydı,
Birliğiniz kurulalı 10 gün olmadan çatışmalara girip agresif roller yapıyorsunuz.Bunun için arkadaşınıza şikayet açmıştım, şimdi elimdeki kanıtlarla tüm birliğinize açacağım. Umarım adalet yerini bulur, birliğiniz kapanır.
Şunu hatırlatmak isterim ki, rolsel olarak kardeşin çoktan gitmişti. Emoteleri verildi, bagaja atıldı. Kardeşin role uymadığı için, orada kalmayı tercih etti. Bir kaç dakika içinde sistemsel olarakda araçta bulundurmamız için oraya geldik ve kardeşini araca alacaktık. Discord üzerinden haberleştiğiniz için, kardeşinin hangi aracın bagajında olduğunu bile, çat diye buldun. En garibide bu değil mi? Birliğimize bu kadar OOC kin tuttuğunuzu lütfen her yorumunuzda belirtmeyin arkadaşlar. Gerçekten bazı şeyleri çok abartıyorsunuz, hatanızı kabul edemiyorsunuz. Agresif rol kuralı her iki birlik liderinin onayı ile yapıldı, gerek görülürse
@feller açıklama yapacaktır. Bu kadar kasmaya gerek yoktu gerçekten, insanların rol zevkini kırmak için çabalıyorsunuz bildiğiniz.
Tartışma ortamına dönmemesi için daha yorum yapmayacağım, umarım anlaşılmıştır.