Konu: Robert_Hoffien - ErenCam MULTI-ACCOUNT.  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2020 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Robert_Hoffien @ErenCam

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gören herkes.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Multi-Account.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana şikayet açmıştı, ben savunmamı yaptım. Ama kişi diğer hesabından bana istemeden yorum yaptı, bunu da son anda SS aldım. Kişi sonrasında hemen yorumunu sildi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
ŞİKAYET AÇTIĞI HESAP.
HATALI YORUM YAPTIĞI HESAP.
SONRASINDA AYNI YORUMU KENDİ HESABINDA YAPMASI.

Kişiye şikayet açtığımı söylüyorum, onaylıyor böyle bir şey yaptığını.. VE ALTTAKİ SS'TE ŞİKAYET AÇTIĞIMI SÖYLER SÖYLEMEZ, GİRİP EREN CAM hesabı ile bakıyor. Kontrol edilebilir..

Ek açıklamalar(varsa): İncelenip banlansın. Uyarı verilmesini istemiyorum, yaptığı bariz bir hata. Bir hesabında Legal bir hesabında İl-legal

« Son Düzenleme: 13.06.2020 20:48 Keeper »

#1 - 13.06.2020 20:35
belki de hesap paylaşımı yapıyorlardır.

#2 - 13.06.2020 20:48
Öncelikle merhabalar, şikayeti inceleyen admin "05432" bu idli ticket'a bakıp MA izni olduğumuzu görsün çünkü tek bilgisayar var "Robert" hesabı kardeşime ait ticketta belirttim. Bilgisayarda benim forum hesabım açıktı görmeden dalgınlıkla şikayete yorum atmış sonra yorumu silip kendi hesabından tekrar yazmış. Bunda bir sorun yok, sırf size şikayet açılıyor diye açık arıyorsunuz, iyi günler dilerim.

#3 - 13.06.2020 20:49
Öncelikle merhabalar, şikayeti inceleyen admin "05432" bu idli ticket'a bakıp MA izni olduğumuzu görsün çünkü tek bilgisayar var "Robert" hesabı kardeşime ait ticketta belirttim. Bilgisayarda benim forum hesabım açıktı görmeden dalgınlıkla şikayete yorum atmış sonra yorumu silip kendi hesabından tekrar yazmış. Bunda bir sorun yok, sırf size şikayet açılıyor diye açık arıyorsunuz, iyi günler dilerim.
öyle bir şey mi var? Yanlışlıkla ? Yanlışlıkla ? arkadaşımın hesabına girdim, pardon yanlışlıkla. :P Gülünç bir durum.

#4 - 13.06.2020 20:52
Hala arkadaşım diyor bekle sana ss atayım ben. Kardeşimle tek bilgisayardayız o yüzden ticket ile ma izni aldık. Forumda benim hesabım açık kalmış gayet olabilir bir durum kendim oynarken benimkinin açık kalma olasılığı muhtemel zaten oda fark etmeyip yorum atmış, ayrıca sivil illegal mi oluyor? Mantığınıza hayran kaldım doğrusu.

Buyrun MA izni kanıtı: https://i.imgyukle.com/2020/06/13/CR1B8j.png

#5 - 13.06.2020 20:53
Ayrıca oyuna girme IP'sinden tek bilgisayar olduğu anlaşılabilir.

#6 - 13.06.2020 20:58
Ayrıca oyuna girme IP'sinden tek bilgisayar olduğu anlaşılabilir.
O ip değil, serialden belli olur. Ek olarak, bu daha beter ihlal yaptığını kanıtlıyor. (Yaptığınızı) değil. Kendi ağzınla itiraf ettin, yetkili kararını bekleyelim.

#7 - 13.06.2020 21:01
Ne ihlaliymiş :D? Baksınlar Serial'e yetkiliyi bekleyelim görürsün o zaman.

#8 - 13.06.2020 21:48
Ne ihlaliymiş :D? Baksınlar Serial'e yetkiliyi bekleyelim görürsün o zaman.
kardeşim amaç o değil, sen şimdi bu dediklerin gerçek olsa bile. Yanlışlıkla veyahut bilerek, kendi hesabından başka hesaba girdiysen. YA-SAK. YASAK.

#9 - 13.06.2020 21:54
Anlamıyor yahu diyorum ki bilgisayarda benim hesabım açıktı kardeşim görmemiş yorum atmış onun hesabına girmedim ben anlamıyor musun?