Mobil olduğum için çok uzun yazamayacağım sadece bir iki yere parmak basmak istiyorum; öncelikle karakterimin size karşı dayak yediği itibaren paylaştığınız ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi cool bir davranışı yok. ''Ortada silah yokken'' sırıtıyor, o da kanlı ağzıyla sırıtıyor onun dışında ekstra rolü reddetme gibi bir şey yok yaptığınız bütün rolelre uyup sizin bu toxic hareketlerinize katlandım. Daha sonra ateşin içinden odun alıp koluma bastırıyorsunuz biraz fizik biliyorsanız fizikte ''fiziksel değişim'' ve ''kimyasal değişim'' hallerini bilirsiniz, ateşin içinden ''yeni çıkmış'' bir ''közlü'' odun parçası benim derimi yakar ve ortada deri kalmaz. Bu odun yerine metal olsaydı ''bağlama'' taktiği olurdu ama metal olmadığı için direkt olarak derihi yakar ve bütün deri hücrelerini öldürür bu kadar kalıcı hasar rolüne girdiği için size izin vermeyip bunu /do kullanarak belirttim ve bu rolü kabul etmedim. Onun dışında yaptığınız ''mix, retardet, noob dm, bunny ve powergaming'' ihlallerinizi göz ardı ettim çünkü benim için sizin OOC Jail ya da uyarı almanız umrumda değil, sizin umrumda olmadığınız gibi. Sadece rol yapma kiçin bu sunucuya girdim. Beni ilk başta Katia ve Miya kovalarken bir anda Blake'in ortaya çıkması sonra da emote kullanmadan Valachi Malikanesi gibi üst düzey donanımlı bir yerin hemen dibinde mermi boşalttı. Kısacası bu şikayetin tamamını okumadım bile çünkü buna gerek yok ben tarafımca kendimi savunduğumu düşünüyorum, fikir ayrılıkları olabilir hepimiz insanız bölüm moderatörlerine göre karakterimin yapmış olduğu rollerde ya da OOC bir sözden kaynaklı sorun varsa bunun için ceza alabilirim. Son olarak konuya yorum olarak bir ekran görüntüsü yollayan arkadaş '' biz 3 o tek faahişe diyor'' yazmış. Şimdi ona da bir şeyler söylemek istiyorum. Ben o sözü sadece ''kadın karakter'' yanımdayken söyledim kısacası siz 3 kişiyken ben size fahişe demedim. Ki kanıtlarınızda da bu yok, sen burada OOC yalan söylüyosun ama benim için bu da önemli değil böyle şeyleri kafaya takmayacak kadar olgun birisiyim. Bu mesajımdan sonra yönetici rollerle alakalı şahsıma bir şey sorana kadar ne yazarsanız yazın cevap vermeyeceğim çünkü söylediklerinizin yüzde kırkı kanıtsız ve OOC yalana giriyor. Yönetici de beni etiketleyip sorusunu sorarsa sevinirim.