Konu: Yaralı Kural İhlali. @Keeper Timothy Scarelli , @b£rto Vincenzo_Giaccone  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.06.2020 22:07
Şahitliğimi onaylıyorum, ss'de gözüktüğü gibi kişiler yaralı kural ihlali yapmış durumdalar. @b£rto Capslock'u kapatır mısın lütfen, Melih Gökçek tavrı hoş değil.

+Takip ediliyor  ya da izleniyor olabilirsiniz, pek çok çatışmaya girmişsiniz bunu dedektif büro'da yapıyor olabilir. Siz 8 saat geçmeden yaralı kural ihlali yapmışsınız ve şikayet bunun üzerine açılmış.
Sen bir aradan çekilip millete laf atmayı bırak "ESKİ" yetkili.

#11 - 11.06.2020 22:07
Biz orda senin yerini belirliyoruz konuşmak için hiç bir silahlı kavga girilmeyecekdi.

#12 - 11.06.2020 22:09
Ortada laf atma yok sürekli birilerine sıkmak peşinde olmasanız her şey yolunda olurdu sizinle IC düşmanlık halinde olardık. Sürekli bir aksiyon  kovaladığınız için böyle oluyor.

#13 - 11.06.2020 22:09
Biz orda senin yerini belirliyoruz konuşmak için hiç bir silahlı kavga girilmeyecekdi.
Bugün yaptığınız kayıt alma rolleri, bizim evin etrafında habire dolaşmanız zaten silahlı kavgaya girilmeyeceğini gösterdi doğru söylüyorsun, haklısın :D

#14 - 11.06.2020 22:10
Düşmanlığı başlatmışsınız siz artık gelmeyelim mi? Hiç bir şey olmamış gibi yolumuza devam mı edelim?

#15 - 11.06.2020 22:10
Ortada laf atma yok sürekli birilerine sıkmak peşinde olmasanız her şey yolunda olurdu sizinle IC düşmanlık halinde olardık. Sürekli bir aksiyon  kovaladığınız için böyle oluyor.
Aksiyonu kovalayan sensin dostum, dayak yemişsin bisikletine binip takip ediyorsun bizi, daha sonrasında araya gidiyorsun sen bisikletten düşünce benim karakterim sana zaten yardım eli uzattı, sen iplemeyip takip etmeye devam ettin. Bu da beni huylandırdı? Dahada birşey yazmıyorum artık, "ESKİ" yetkililerde karışmazsa olaya sevineceğim. Yaptığım RK İhlalinin farkındayım, ancak seninde yaptığın RK ihlali gözüküyor. Dayak yiyen birinin bisiklet sürmesi ne kadar ilginç?

#16 - 11.06.2020 22:12
Ben orada zaten ayağa kalkıp bisikletin yanına doğru ilerlemişim sen gelip bana el uzatıyorsun ben orada yerde değildim artık.

#17 - 11.06.2020 22:13
"ESKİ" yetkiliden ziyade bu olaya şahit olan kişiyim, RK ihlalin ortada gerekli cezayı alırsın zaten ayrıca üslubun çok çirkin. Gün içerisinde bütün birliklere terör estirdin neyi savunmaya çalıştığını anlamadım? o kovalanmış bu kaçırılmış diyorsun, herkes haksız herkes seninle uğraşıyor sen kendini savunuyorsun sanırım?

#18 - 11.06.2020 22:15
"ESKİ" yetkiliden ziyade bu olaya şahit olan kişiyim, RK ihlalin ortada gerekli cezayı alırsın zaten ayrıca üslubun çok çirkin. Gün içerisinde bütün birliklere terör estirdin neyi savunmaya çalıştığını anlamadım? o kovalanmış bu kaçırılmış diyorsun, herkes haksız herkes seninle uğraşıyor sen kendini savunuyorsun sanırım?
Benim üslubum seni hiç ilgilendirmez, kimseye saygısızlik ettiğim yok. Yaptığım hatayıda kabul ediyorum, ama beni kışkırtmanız birşeyi değiştirmez.

#19 - 11.06.2020 22:16