Eğer bir birlik ile karşı karşıya gelindiğinde hiçbir şekilde bu durum ic olarak kalmamalı diye bir zihniyet beliriyor keza bunu emekli diye dilim varmayacağı bir yetkili yaptı. Bu iki adet emekli yetkili (!) Wallhack ve M.A yapan bir durum söz konusunu ne kadar bildirsek de pek göz önünde bulunmadı ama kalpler kırılmasın diye hareket eden bir sunucu, bir yerde haklılık payı var ama bu şekilde daha çok insanlar suça teşvik oluyor, biz de çok üstelemedik. Geçenlerde yine birlik açtım hemen üşüşmeler flameler başladı tanıtıma, yine bildirdik ben kimsenin yanıt vermemesini istedim bir sonuç alamadık, kah manifesto dcsinden şahsımıza üsturupsuz laflar edildi bir üye tarafından lakin WH kullanan bu arkadaş bunu görmezden gelip bizden bir kaç arkadaşı iğneleyici kelimesinden banlaması vesaire üzücü hadiseler yaşandı. Liderlerin ve üyelerinin bize gırla sataşma çabaları olsa da tabi bizden hangi birini zapt edebilirim daha fazla? Karşılıklı atışması neticesinde iki taraftan da banlananlar oldu. Şimdilerde ise son duruma baktığımda görüyorum ki bir takım olaylar olmuş ve sunucuya sallamaya başlamışlar ne üzücü.. Özel hayatım gereği vakit ayıramasamda sunucu adına böyle insanlardan arındırılmasına çok sevindim. Umarım oyunu oyunda bırakmayı bilen bir kitle kalır.
Biraz dert yanma gibi oldu ama ne demek istediğim umarım anlaşılmıştır vesselam.