Konu: [03.04.2020] Charles Cattaneo, Vito Guerra - Metagaming, Refuse RP, PG  (Okunma sayısı 197 defa)

#0 - 03.04.2020 23:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charles Cattaneo @smelihh Vito Guerra @batuyaan   
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael_Partler
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Refuse RP:
Rolu Kabul etmemek

PowerGaming:
Gerçek hayatta yapamayacağınız şeyleri yapmak.

2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısı kaçırdık ve araçtan bir süre ayrıldık.Bu süreçte şahısın kaçacağını tahmin ettiğimiz için bir süre aracı uzaktan izledik.Kişi kolları ve bacakları bağlı şekilde aracın bagajında kilitli olmasına rağmen koşarak uzaklaştı. Bunun ardından kişinin telefonununu önceden alıp suya atmamıza rağmen kişi metagaming yaparak birliğinden arkadaşını çağırıp araç ile uzaklaştılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 03.04.2020 23:54
ŞAHİTLİĞİMİ ONAYLIYORUM :) :) :)

#2 - 03.04.2020 23:56
Kişi beni IC olarak aradı ve Willowfield'a çağırdı. Ooc olarak bir iletişim kurmadım kendisiyle. IC olarak telefonunun suda olduğundan da haberim yok ayrıca. Loglar kontrol edilebilir.

#3 - 04.04.2020 00:03
Kişiler 1 saat lik araba gezisinden sonra beni kalanizasyona bırakıp gidiyorlar 10dk geçiyor ve bende ic olarak bagajı tekmeliyorum araç hasarlı olduğu için bagaj kırıktı bende araçtan indim ayağım bağlı olduğu için zıplayarak kaçtım
aracın hasarlı olduğuna dair ss
https://hizliresim.com/P14wVl
ayrıca mix lik bir olayda yok log kayıtlarından bakılabilir ic olarak ulaştım

#4 - 04.04.2020 00:12
Kişi beni IC olarak aradı ve Willowfield'a çağırdı. Ooc olarak bir iletişim kurmadım kendisiyle. IC olarak telefonunun suda olduğundan da haberim yok ayrıca. Loglar kontrol edilebilir.

Kişinin seni IC olarak araması imkansız. Telefonunu alıp denize attık kendisi de üstte son ssde telefonum yok diyor.

Kişiler 1 saat lik araba gezisinden sonra beni kalanizasyona bırakıp gidiyorlar 10dk geçiyor ve bende ic olarak bagajı tekmeliyorum araç hasarlı olduğu için bagaj kırıktı bende araçtan indim ayağım bağlı olduğu için zıplayarak kaçtım

IC olarak ulaşamazsın ağzın,ellerin ve ayakların bağlı. Telefonunu da denize attık zaten. Bagajdan çıkıp koşman imkansız.
Kanıtı da bu.

#5 - 04.04.2020 00:15

Ve ayrıyetten eklemek istiyorum, sen zaten attığın ss'den kendini ele veriyorsun. 10 dakika geçtiğini söylüyorsun attığın ss'de saat 23:18 ve kaçmaya başladığın saat 23:20 ssler aşşağıdadır. Admini kandırmaya çalışıyorsun. Admin kandırmaktan'da ekstra ceza yerse sevinirim.
SENİN ATTIĞIN SS SAATE DİKKAT:

BUDA BİZİM SS 2 DAKİKA SONRA KAÇMAYA ÇALIŞTIĞIN

#6 - 04.04.2020 04:32
Ben kendi karakterimin yaptığı role bakarım, kişi bana IC olarak ulaştı ve yardıma ihtiyacı olduğunu, Willowfield'a gelmemi söyledi. Ben de geldim ve hakkımda böyle bir şikayet açılmış. Mixing ile alakam yok, Charles'ın yaptığı Non-Rp kural ihlalini göz önünde bulundurun.

#7 - 04.04.2020 10:27
Hiç bir şekilde bir araca yada bir yere kilitli tutunup rehin alınma rolü yapılamaz öyle birisini kaçırıp onu işte bir eve bir araca kitleyip rehin tutulamaz kendi savunmamı bu olarak var sayıyorum eğer bir rol hatam varsa Vito'ya olay sonrası ic olarak ulaşıyorum eğer bir kural ihlali varsada benim telefonlara vitoyu arayıp çağırmamır

#8 - 04.04.2020 20:43
Charles Cattaneo rolü kabul etmemek ve gerçek hayatta olmayacak şeyleri yaptığı için ceza alacak. (Refuse RP ve Powergame) Vito'nun savunması yeterli görüldü ve rehin alma, tutulma, kaçırılma rolleri kuralını tekrar inceleyin sadece tutma süresi sınırı mevcut.