Konu: [10.06.2020 Vito_Rizzi] DM  (Okunma sayısı 353 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2020 06:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito Rizzi @haxrun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sara Aoi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2020 03:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sara Aoi ile rol yapıyoruz, orada yataktaydım kaza geçirdim ve dinleniyorum. Ardından şahıs geldi ve bize silah çekti (emotesi bile hatalı), sebepsiz bir şekilde bizi yere düşürdü. Orada silahımız bile yoktu hic bir sebebi yokken bizi yere düşürdü. Şahıs ile hic IC geçmişim yok (varsa kanıtlasın).

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/709509328792715286/720068508125233202/sa-mp-283.png - https://cdn.discordapp.com/attachments/709509328792715286/720068528753082428/sa-mp-284.png

Ek açıklamalar(varsa): Boyle kişiler yüzünden rol zevki alamıyoruz, şahıs sadece DM için oynuyor.

#1 - 10.06.2020 12:03
@haxrun savunmanızı yapın.

#2 - 10.06.2020 16:35
Datsuzoku'da birkaç birliğin yaşadığı İC durumlar sebebiyle bir çatışma çıktı ve şahıs çatışma ortasında kaldı,kasıtlı yapılan bir durum yok.

Spoiler: GösterGizle
Yapılan mekanın sahibine yapılan bir baskın şahıslar normal sivil gibi yemek masasında değil içeri yatak odasında bulunarak sahibi sanıldığı için vuruldu. Olayın sıcaklığı ve saatin verdiği yorgunluk sebebiyle yanlış yazılmış bir emote olmuş. Rol zevkini mahvetmiş olduğumu söylüyor, DM yaptığımı düşünmüyorum. Savunmam bu kadar. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 10.06.2020 16:40 haxrun »

#3 - 10.06.2020 16:49
Datsuzoku ile aranızdaki beni ilgilendirmez. Orada çatışmanın ortasında dediniz, yalan söylemeyiniz. Çatışma yoktu siz sadece restorant’a girip herkesi vurdunuz. Ben bir odanın içinde yaralı rolu yapıyordum, siz içeri girip vurup kaçtınız, bunda ben rol göremiyorum. Siz hasta/yaralı birisini görünce ilk yaptığınız şey, şahısı vurup kaçmak.

#4 - 10.06.2020 16:57
Orada benim yaralı bir kız olduğumu gördü, mekanin sahibini değil herkesi indirdiniz.

#5 - 10.06.2020 17:02
Bir savaş durumu söz konusu birlik üyeleriniz birliğimizin yetkililerinden birini vurmuş bizlerde karşılık vermek için hood bölgesine saldırı düzenlemişiz.Karşı birliğin hoodunda kullandıkları restauranta girdiğimde içeride gezdim ardından arka tarafta ki yatak odasında sizi gördüğümde vurup çıktım. Savaş durumumda yaşanmış bir olay DM ne demek önce oturup okuyun çünkü sizi kimse rolsüz vurmadı. Koskoca işletmede gecenin bir saatine arkada oturan adamlar ile oluşum arasında bir bağ vardır diye düşündü Vito karakteri. Yanlış bir düşünce olduğunu düşünmüyorum.

#6 - 10.06.2020 17:22
DM öğrenmek için sizin birlikteki OOC sicile bakmam lazım galiba. Hileleriniz ve Dm’lerinizden biktik, arka tarafı rolsel olarak kitledik ama neyse, yatak odasında bir yaralı kiz görünce ilk yaptığın şey onları vurmak tabi.Onaylı hood alamadığınız için değil tabi.

#7 - 10.06.2020 17:36
DM öğrenmek için sizin birlikteki OOC sicile bakmam lazım galiba. Hileleriniz ve Dm’lerinizden biktik, arka tarafı rolsel olarak kitledik ama neyse, yatak odasında bir yaralı kiz görünce ilk yaptığın şey onları vurmak tabi.Onaylı hood alamadığınız için değil tabi.

The Life isimli şahıs birlik ilk açıldığında bizimle rol yaptı ve hile sonucunda aylar önce banlandı.Sırf karalamak adına daha eskiye dayalı ne tür ss'ler atıcaksın onlarıda bekliyorum.Düzmece/tiyatro konuşmalarınızı kendinize saklayın.Discord konuşmaları bir kanıt niteliği taşımıyor ki ayrıca belirttiğim gibi "TheLife" adında bir üyemiz bulunmuyor. Kiminle ooc konuştuğun beni ilgilendirmez. Konuşup konuşup buralara atmanda komik. Varsa bir sorun şikayet açarsın. Arka tarafı kilitleme rolü yaptıysan ss bile istemiyorum. Çünkü elimde pompalı tüfek var saçma fişeği atıyor. Kilitlediğin kapıyı kırmanın sorun olacağını düşünmüyorum.

#8 - 10.06.2020 17:57
“Düzmece/tiyatro konuşmalarınızı kendinize saklayın.” Eyer bunlar tiyatroysa, neden böyle yapıyorsunuz?

Ve orada kendiniz soyluyorsunuz, beni orda sebepsizce vurmak istiyordunuz.

#9 - 10.06.2020 18:23

“Düzmece/tiyatro konuşmalarınızı kendinize saklayın.” Eyer bunlar tiyatroysa, neden böyle yapıyorsunuz?

Ve orada kendiniz soyluyorsunuz, beni orda sebepsizce vurmak istiyordunuz.

Hala anlamak istemiyorsun sanırım. Sen düşman oluşumun işletmesinde bir yatak odasındasın. Elimde silahla acaba bana isminizi bahşeder misiniz diye sormamı? Rolden kastın buysa biraz gerçekçi olmanı isterim. Gözü dönmüş bir karakter tarafından işletmeye bir baskın düzenleniyor senin yatak odasında olman işletmenin ve oluşumun bir parçası olduğunu yeterince kanıtlamış oluyor karakterimin gözünde.

Ve insanların seninle özel olarak konuştuğunu düşünerek yazdığı şeyleri böyle yerde paylaşmanda yeterince komik olsa gerek.

İkinci cümleyi dikkatli okursan bakış açının değişeceğini umut ediyorum.

« Son Düzenleme: 10.06.2020 18:29 haxrun »