Konu: [10.06.2020] Çoklu Kural İhlali (Henry_Gather) (Ezequiel_Murphy)  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2020 01:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Henry_Gather  Ezequiel_Murphy  @murphywashere   @Merlow
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tim Ward - July_Kruger - Dacid_MacArthur

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2020 23.00-00.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack+Meslek aracını kişisel kullanım+OOC hakaret+bug abuse+ meta gaming+Retarded RP(Çok fazla kural ihlali olduğu için burası uzamaması amaçlı alıntı yapıştırmıyorum.) 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Temple benzinlikte araçlarımıza saldırdı, Carlo_Ravioli'yi kaçırdılar. Dacid ve Tim ise eskiden bunlarla beraber geziyordu ve bizimle arkadaşlık kurdular, hangi mekanda olduklarını aradık. Zaten Dacid önceden mekanları biliyordu.Diğer mekanlar kilitsizken Tattoo'daki mekan kilitliydi. Telefonla da bana sms olarak bildiren kişiler de vardı konumu, girişi çıkışı. Mekandan çıktılar ve ben, July, Crockett, Dacid mekanı bastık. Kural ihlali ise aşağıdaki ss'lerde mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

2 silahlının bulunduğu araca Car Jack atıyor. Fear bozma +  Car Jack

Burada meslek aracını kişisel kullandığını göreceksiniz. İsminin çıktığı ss hemen altta.

"Şeref ile ölmek" deyip Car Jack attığı benim aracımla suya atlayıp kendini CK'lıyor.

Suyun altında telefon kullanmak derken?

/dalgic  ile kaçmayı bekliyor.

Kedi gibi 9 canlı herhalde? Retarded

Senin ne işin var? Meta + GBİ

« Son Düzenleme: 10.06.2020 01:33 genzofakabayaşi »

#1 - 10.06.2020 01:25
Konu başlığını yetkililerin daha sağlıklı incelemesi için uygun hale getirin lütfen.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#2 - 10.06.2020 01:26
Şahitliğimi onaylıyorum. Komik bir geceydi, suyun altında /dalgic atması 3 saat kalması ve suyun altında telefonunu falan kullanması güzeldi.  Güvenli bölgede iskelede bizi taramanız ve tarayanın hile olması dışında hiç bir sıkıntı yok. Ezequiel_Murphy'nin rolden sonra hileden banlandığını öğrendim keşke bu kadar şikayetle uğraşmasaydık.
« Son Düzenleme: 10.06.2020 01:29 Tapper »

#3 - 10.06.2020 01:30
@nimphelos Düzelttim dostum, kontrol edebilir misin?

« Son Düzenleme: 10.06.2020 01:31 nimphelos »

#4 - 10.06.2020 01:31
ÖRNEK KONU: [26.10.2019 - Vice_Roleplay] NON-RP

Bu şekilde tekrar düzenleyebilirsiniz.

#5 - 10.06.2020 02:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 10.06.2020 11:14
Henry_Gather @Merlow | Ezequiel Murphy @murphywashere

adlı kullanıcılar bu şikayet konusu ve ek olarak diğer şikayet konusunun sonucunda çeşitli bir çok kural/rol ihlali, ek olarak OOC küfür, OOC tehdit ve benzeri durumlarından ötürü toplamda 900DK cezai işleme tabii tutulacak, kişilerin bu zamana kadarki tutumları onların sunucuda rol yapmak istemediğini, sadece arada girip trollemek amaçlı takıldıklarını gösteriyor, aynı tutumun devamında yasaklanabilir.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=82417.0

"Şikayet aç, umrumda değil" vb. tutumlarından dolayı şahıslar sunucudan kalıcı olarak yasaklanıyor, halihazırda dün akşam Murphy karakteri başka bir yönetici tarafından hileden yasaklanmış.
« Son Düzenleme: 10.06.2020 11:55 Thorin »