Konu: [03.04.2020] Katya Lebedev - Adolph Zeit - Alfie Chesterton - Jahseh Maevefield  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2020 22:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fenabisikletci Katya Lebedev - @phencyclidine Adolph Zeit - @Jahseh_Maevefield  Jahseh Maevefield - @oneword Alfie_Chesterton
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2020 - 21:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

+ RETARTED-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahil tarafındaydım, vücut geliştiriyordum. Aracıma binen bir oyuncuyu gördüm, yanına gittim. Aracımdan inmesini söyledim, inmedi, kapıyı kilitledim ve polisi aradım. Kapıyı açmayacağımın taktirinde düz kontak atacağını söyledi, ben ona PM üzerinden güvenli bölge olduğunu ve yapamayacağını söyledim. "PM-" diyerek beni yatıştırmaya çalıştı, Sürekli Roleplay kuralını ihlal etmedim, rolüme devam ettim. Rol sonunda şikâyet açıyorum şu an; sonrasında uyarmama rağmen saldırmaktan çekinmedi. Sonrasında Adolph Zeit isimli oyuncu geldi, emoteuyla beraber bana saldırdı, beni düşürdü. Düştükten sonra Katya Lebedev isimli oyuncu yerdeyken bana tekme attı, emoteuyla beraber. Sonrasında Alfie Chesterton isimli oyuncu geldi, güvenli bölgede denilmemesi gereken cümleleri sarfetti, ağır konuştu, bilindiği üzerine güvenli bölgede "agresif rol yapılmaz".

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yönetim tarafı nasıl düşünüyorsa o şekilde cezalandırmalı. Sunucu magandalarına burada yer yok. Manifesto temizlik yapmalı.

#1 - 03.04.2020 22:53
gbi'yse neden adamla brawla giriyorsun, benim arkadaşım o brawlda destek oldum.

#2 - 03.04.2020 23:48
İki tarafında ihlalleri var, iki tarafı da uyarıyorum.