Konu: /do komutundan verilen rolün gerçekleştirilmemesi.  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.06.2020 23:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: [Karakter adı:Keyshawn_Watts Forum adı:@nimphelos

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [08.06.2020. 20:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: [POWERGAMING:Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: [Ekte belirtmiş olduğum kişi araç çarpması sonucunda kendi isteği ile vermiş olduğu "/do Ölmüştür" emotesi sonucunda yapması gereken Ck:Character kill rolünü yapmamış bulunmakta ve hiçbir şey olmamış gibi rolüne devam etmiştir Vice hard roleplay konsepti adı altında bu tür rollerin destekçisi olmak emeği geçen tüm yetkili ve kurucu kadrosuna saygısızlık olur gereğinin yapılmasını arz eder iyi çalışmalar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -[https://cdn.discordapp.com/attachments/702886831489810552/719653927137706004/ck_talep.png]

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 09.06.2020 00:02
Merhaba.

Üç gündür oyuna ilk defa girdim ve girer girmez karşılaştığım ilk şey birisinin non-rp sürüşünden ötürü sistemsel ölmemdi, durumun ironikliğine KENDİ TERCİHİMLE yapılmış bir emote'du hatta rapor attım sistemsel öldüğüm için de bu şikayet niye açıldı onu anlamadım? Karşı taraftaki kişiyle de zaten PM'leştik, tamamen ironi şeklinde durumun saçmaladığından ötürü yola çıkılarak yapılmış bir eylemdi sizi ilgilendiren hiç bir durum yok üstelik, çok ilginç, iyi günler dilerim.

Edit: Hiç bir şey olmamış gibi rolüne devam etmiştir yazmışsınız, belim sakat rolü yapıyorum hala ve role devam ettik non-rp sürüş olmasına rağmen sürekli roleplay kuralına uyup. Konuyla alakalı fikriniz yokken niye bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Yaralı rolü yaptığıma, uzun süre devam ettiğime dair bir çok kişiyi şahit olarak yazabilirim.

Ayrıca yöneticilerin daha sağlıklı incelemesi için konu başlığını değiştirmelisiniz.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0
« Son Düzenleme: 09.06.2020 00:09 nimphelos »

#2 - 09.06.2020 02:59
Selam,

Nimphelos'a ait bir rapor gelmişti, evet. Sistemsel bir şekilde non-rp driving ile yaralıya düşmüştü. /do kanalı üzerinden yaptığı eylemi/durumu gerçekleştirmediği için uyarıyorum. Tekrarı halinde ceza alabilirsiniz. İyi forumlar.