Konu: John Jefferson - ortak nezaket  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.06.2020 15:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Jefferson @Roswell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08-06-2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Reklam vermek yerine balıkçıda motorunu satmaya çalışıyor pm üzerinden arkadaşı bilgilendirdim yok ceza almaktan korksam servere girmezdim sana batan ne falan filan demeye başladı hani gerçekten kendi çapımda kural ihlali yapanlara bilgilendirme yapıyorum bu arkadaşa iyilik yaranmıyor onu öğrendim
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): sana bi şeyler öğretmeye çalışan birine bu tutumu sergilemen yanlış bence

« Son Düzenleme: 08.06.2020 15:22 et yiyen çiçek »

#1 - 08.06.2020 15:36
):

#2 - 08.06.2020 15:42
Balıkcılığa gelip normal bir şekilde bağırmadan motor satıyorum alacak var mı dedim. Bu arkadaşta PM'den ''bu şekilde yapman yanlış, ceza alabilirsin'' dedi. Bende bu yazdığını saçma bulup ''neden ceza alayımki, bağırmadan motor alıcak var mı'' dedim. Daha sonra bu arkadaş kendisi rp master olsa gerek kuralları oku, kuralları okumadan motorunu satmıcaksın gibisinden şeyler söyleyerek asıl aşağılamayı kendisi yapmıştır. Sadece bu yazdığı şey zoruma gittiğinden böyle bir yorum yazdım.

#3 - 08.06.2020 22:39
rp master değilim ama seni rp seviyenin düşük olduğunu düşünüyorum bunu yanlış anlama geliştir kendini, motoru satamıcaksın diye bir şey ağzımdan çıkmadı ve kuralları oku demenin neresi aşağılamak?

#4 - 08.06.2020 23:23
@Roswell, oyuncu seni uyararak doğru olanı yapmış diyebilirim. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Devamında kırıcı bir tavır sergilemişsin.

"kuralları oku, kuralları okumadan motorunu satmıcaksın" gibi bir cümle göremedim. "yaptığın şey yasak, ceza alabilirsin" cümlesinde de hiçbir sorun yok ki bilinçli davranıp seni bilgilendiriyor. Bu seferlik uyaracağım, tekrarlamayın.