Konu: [07.06.2020] Lucas_Lorner ve Alexandro_Ricci Non-RP,OOC hakaret,küfür  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.06.2020 01:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ Lucas Lorner ( @kolnry  ) ve@ Alexandro Ricci ( @Pasha07  )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.06.2020 00:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non RP,OOC Hakaret,ailevi değerlere küfür, Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Crash nedeni ile aracım çalışır vaziyette iken oyundan düşmüştüm,tekrar oyuna girdiğimde aracım da çalışır vaziyette idi ve iki oyuncu da aracımın önünde idiler,crash hatasından önce yoklardı. Rol girişiminde bulundular anladığım kadarı ile gasp rolü yapacaklardı ve bu rol girişiminde bulunan Lucas_Lorner isimli karakter Level 1 henüz,IC olarak bana karşı yapılan tehdit ve küfür sonrası aracım ile karşı karakterleri hafif yere savuracak şekilde geriye doğru çapraz manevra yaparak iki karakteri de yere düşürdüm, ( Car Ramming veya Car Parking değil )bunun ardından yerden kalktılar,hiçbirşey olmamış gibi tekrar koşarak araca yumruk ve tekme attılar. Ayrıca meslek aracı olan taksi ile aracımın önünü kesmişler. Önce kendileri rolü '' /b ''
 ile böldüler ardından da OOC olarak ağır hakarette bulundu Lucas_Lorner isimli karakter. Alexandro_Ricci ise tüm bunlara ortak olmuştur. Sürekli RP gereği rolü hala devam ettirdim araçla ile takip etmeye çalıştılar defalarca direk ve duvarlara çarpmalarına araçlarından en son duman çıkarken (Car Ramming) bile takibi sürdürdüler en son izimi kaybettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 07.06.2020 11:10
Dostum ben sana OOC küfür etmedim İC olarak küfür ettim. Şikayetini açarken kime açtığına dikkat edersen sevinirim.

#2 - 07.06.2020 15:30
@kolnry savunma yapınız.

#3 - 07.06.2020 16:19
Dostum ben sana OOC küfür etmedim İC olarak küfür ettim. Şikayetini açarken kime açtığına dikkat edersen sevinirim.

Konuyu dikkatli inceleyin,sizin konu ile ilginiz OOC hakarette bulunmanız değil,Non RP davranışlarınız,meslek aracını kişisel kullanmanız,Car Ramming . Ayrıca gördüm ki bu konuda sizden tek şikayetçi olan oyuncu da ben değilim @Pasha07 .   @Scealten

#4 - 07.06.2020 19:07
Lucas Lorner karakteri OOC hakaret üzerine yasaklanacak. Alexandro Ricci için konu açık.

#5 - 08.06.2020 20:57
Merhaba,

Lucas Lorner karakteri sunucudan yasaklandı, Alexandro Ricci konusunda ise yetersiz kanıt sebebiyle şikayet kapatıldı.