Konu: Mason_Williams Çoklu kural ihlali (Hile-Bug Abuse-OOC kin-OOC küfür)  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2020 16:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mason_Williams @Camper 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.06.2020 15.30-16.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Bug Abuse-Hile-OOC Kin ve OOC ailevi değerlere küfür. Bunny.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıkçası her şey ss ve videolarla aşağıda kanıtlı halde olacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):  Kendisi OOC kinle bana haddimi bildiriyor. (!)

#1 - 06.06.2020 16:48
@Camper savunmanızı 24 saat içerisinde yapın lütfen.

#2 - 06.06.2020 18:08
Hile yok serbest kamera modunu izinsiz kullandım OOC küfür ve tehditinde sebebi arkadaşın boş yere açtığı şikayettir bir yerden sonra çok sinirlendim ve gözüm bir şeyi görmedi küfrettim evet tehditte ettim sadece detaylı incelemeyi o şikayet konusunda da gerçeklestirin ben yasaklansam bile böylelerinin oyunda devam etmesine izin verilmemelidir. Admin izni almadan beni ck ediyorlar ben de dayanamadım tüm rol boyda kayıttaydım sunmamın bir seyi degiştirmeyeceğini düşünüyorum hakkım varsa helal olsun herkese, sizde edin lütfen zor da olsa bırakmam gerekiyor teşekkürler.
@Scealten @GeneralCortez
« Son Düzenleme: 06.06.2020 18:12 Camper »

#3 - 06.06.2020 18:14
Hile yok serbest kamera modunu izinsiz kullandım OOC küfür ve tehditinde sebebi arkadaşın boş yere açtığı şikayettir bir yerden sonra çok sinirlendim ve gözüm bir şeyi görmedi küfrettim evet tehditte ettim sadece detaylı incelemeyi o şikayet konusunda da gerçeklestirin ben yasaklansam bile böylelerinin oyunda devam etmesine izin verilmemelidir. Admin izni almadan beni ck ediyorlar ben de dayanamadım tüm rol boyda kayıttaydım sunmamın bir seyi degiştirmeyeceğini düşünüyorum hakkım varsa helal olsun herkese, sizde edin lütfen zor da olsa bırakmam gerekiyor teşekkürler.
@Scealten @GeneralCortez

Artık bir seyi değiştirmez ama bu şikayette haklı mıyım bana onu söylemeniz yeterli sonucu ne olursa olsun suçumu biliyorum cezasına da katlanırım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=82116.0

#4 - 07.06.2020 00:00
Olaya şahit olanlardan biri de benim, adam OOC ailevi küfür falan her türlü şeyi ediyor ve her şey apaçık ortada. Gerçekten savunma mı bekliyorsunuz?

Çok garip...  :-\

#5 - 07.06.2020 02:38
Şikayet açtım diye böyle hareketler mi olur? Aklım almıyor.

#6 - 07.06.2020 03:10
Selam,

İzinsiz smoothcam kullanımı yasaklanmadır. Bazen izin verilen smoothcamlerden sonra izin almadan tekrar açanlar oluyor fakat biz bunları uyarıyoruz. Burada ise "Mason Williams" karakterinin smoothcami izinsiz olarak kullandığı ve bunu suistimal ettiği gözüküyor. Bu da direkt olarak suç olarak işliyor. Buna ek olarakta kişiye karşı OOC küfür etmeniz bizim hiçbir şekilde kabul etmediğimiz bir şey. Bu yüzdende ceza alırdınız. Smoothcam olayı direkt olarak şikayeti kapatıyor.

İzinsiz smoothcam kullanımı ve bunun suistimali sonucunda Mason_Williams karakteri yasaklanacak.