Konu: [05.06.2020]Victor Viera - Sürekli roleplay - non-rp  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 05.06.2020 13:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Victor Viera @nokia6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kalim Kaffaz @AVİXX - Alber Schimnd @AtaahnZTRK - Qasim Bishop @Kuşkaşlah -    Odell_Lamont @esestranger

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2020 01:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Yukarı Ok Tuşuyla Hızlanmak — motor türevi araçları sürerken yukarı ok tuşu yardımıyla daha hızlı gitmek.
      Chicken Run — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli olarak zıplayarak hareket etmek.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürrmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Kasalı araçların kasalarında, tekne gibi araçların yüzeyinde bulunmak bu kuralın ihlaline neden olmaz. Bisikletlerinizin ön selelerine bir ki?şi almanız da car-surf kuralının ihlaline neden olmaz ama bisikletinizde bulunan yolcunun uygun animasyonu uyguladığına emin olun ve sürüşünüzü buna uygun olarak gerçekleştirin.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
   Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adamları kovaladık gmy'e kadar kaçtılar dayak yiyeceklerini anlayınca video almışlar şöyle bi sıkıntı var, videoda görüldüğü üzere @nokia6  dışarıya çıkıyo bizi görünce diğer "y" basıp içeriye hızlıca giriyor bunu iki kere tekrarlıyor (toplam dört kere videodan öncede iki kere yapmıştı) bu saçma hareketiyle non-rp kuralını ihlal ediyor.

Sonrasında dayağını yiyor yatıyor aşşağı b'den rolü baltalamaya başlıyor ilk önce b'den konuşmayı bırakmasını söylesem de kişi devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: non rp yaptığının kanıtını kişinin kendi videosu silinme riskine karşı indirdim
Spoiler: GösterGizle

sürekli roleplay ihlali

Ek açıklamalar(varsa): normalde eli f8de gezen biri değilim ama yüz verdikçe tepemize çıkmaya başladılar gereken cezalar verilsin

« Son Düzenleme: 05.06.2020 13:39 et yiyen çiçek »

#1 - 05.06.2020 13:31
kişinin kendi şikayetinde yazdığı yazı
Spoiler: GösterGizle

bizim işlettiğimiz bara geldiler taşkınlık çıkardılar dövüp gönderdik (kişileri dövdüğümüzü kalim kaffaz bilmiyor çünkü kendisi içerideydi) sonra kendisininde itiraf ettikleri gibi tekrar kavga etmeye geldiler apaçık fear rp kuralı ihlali (özür dilemek için yazmış bunlar bahane normalde dayak yediğin mekana gidip özür diler misin?)kapıda ben ve qasim duruyorduk bunları içeri almadık kalim kaffaz dışarıya çıktı ve bunları normal olarak tanıdı ve saldırdı kişiler gym'e kadar kaçtı olaylar burada patlak verdi.
« Son Düzenleme: 05.06.2020 13:59 et yiyen çiçek »

#2 - 05.06.2020 18:14
Şahitliğimi onaylıyorum. :) :) :)

#3 - 05.06.2020 21:57
Komik bir şikayet olmuş bug abusenizi itiraf etmenizi takdir ediyorum Bak ilk SS'in üstünde Victor Viera başını tutar diye emote girmişim sürekli rp ihlali falan yok gayet oyundayım işte dövmüşsünüz bıçak saplıyorsunuz  non rp'lik bir durum yok bu yorumu okuyacak admin için not: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=82100.0 Videoya ve bug abuseye burdan ulaşabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 05.06.2020 23:31 nokia6 »

#4 - 05.06.2020 22:11
Komik bir şikayet olmuş bug abusenizi itiraf etmenizi takdir ediyorum sürekli rp ihlali falan yok gayet oyundayım işte dövmüşsünüz bıçak saplıyorsunuz  non rp'lik bir durum yok bu yorumu okuyacak admin için not: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=82100.0 Videoya ve bug abuseye burdan ulaşabilirsiniz.

Bug yapıldığını düşünüyorsan şikayetini buraya aç. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=82.0

#5 - 05.06.2020 22:40
Şikayet tek bir unsur barındırmadığı için burada teşekkürler. Bug konusuna gelirsek bir şey düşündüğüm yok ortada video var görünüyor yani Bug abuse demek açık istismarı demektir yani kendi yararına kullanmak sizde orada açık bir şekilde bunu yapıyorsunuz.
« Son Düzenleme: 05.06.2020 22:42 nokia6 »

#6 - 05.06.2020 23:27
Şahitlere beni eklememişsin kanka garip olmuş ben vardım olayda aslında  ;D Neyse kişi dediğin gibi dört beş kere çıkmadı yaptığınız ihlali videoya almak için dışarı çıkıyor olay zaten ortada komiksin gerçekten birde /b den şikayet mi açıyorsun sürekli rp den ahaha gülüyorum sadece. Adam yaptığınız ihlali size söyleyip rolüne devam ediyor belki kendinize çeki düzen verirsiniz diye haksızken haklı çıkmaya çalışmayın arkadaşlar. Birde ek açıklamaya yüz verdikçe tepemize çıkıyorlar falan demişsin gerçekten kahkaha attım yani. Sanarsın süper ötesi rol yapan bir arkadaş, de da ayırmakta sorun yaşıyorsun daha dostum bunları üstüne alınma bence olan şeyleri söylüyorum ben, veya alın sen bilirsin düzeltirsin belki. Rol bilgisi konusunda bizi sınamaya kalkışma bence @nokia6 ile ben samp platformunda uzun süredir oynayan kişileriz, rol bilgimizin farkındayız. Neyse dediğim gibi olaydan sıvışmaya çalışma kanka şahitlere birdahakine beni eklersin byeee  ;D

#7 - 06.06.2020 00:38
gülme faslı bittiyse savunmanı yap geç uzatma
« Son Düzenleme: 06.06.2020 00:40 et yiyen çiçek »

#8 - 06.06.2020 02:02
Şahitliğimi onaylıyor ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum..!  :) :)

#9 - 06.06.2020 02:20
Şikayet tek bir unsur barındırmadığı için burada teşekkürler. Bug konusuna gelirsek bir şey düşündüğüm yok ortada video var görünüyor yani Bug abuse demek açık istismarı demektir yani kendi yararına kullanmak sizde orada açık bir şekilde bunu yapıyorsunuz.
Yani düşünüyorsun o zaman şikayetini '' https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=82.0 '' buraya aç.