Konu: [03.04.2020 - Ian_Kahori] Birlik kural ihlali  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2020 15:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ian Kahori @elv

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2020 - 03:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1.1) GENEL KURALLAR

11. Hiç bir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uyarmama rağmen aşağılayıcı rol yaptılar, balgam atıp yalattılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
-

elv

*
v2 Oyuncusu
#1 - 03.04.2020 16:05
Karakterinin üzerine herhangi bir balgam atmadım, yanına attım. Ss de gözüktüğü gibi sen "balgamı yalamamı mı istiyorsun?" diye sormuşsun ve ben bir şey demeden sen direkt role adapte olup yalamışsın. Şikayet açmak için rol yapmışsın anlaşılan.

#2 - 03.04.2020 16:07
Karakterinin üzerine herhangi bir balgam atmadım, yanına attım. Ss de gözüktüğü gibi sen "balgamı yalamamı mı istiyorsun?" diye sormuşsun ve ben bir şey demeden sen direkt role adapte olup yalamışsın. Şikayet açmak için rol yapmışsın anlaşılan.
Kafama silahların dayandığı bir ortamın içindeyim, tükürdüğünü yalattırmak istiyorsun ve yala diyorsun burada yapabileceğim pek fazla seçenek yok.

#3 - 03.04.2020 17:10

#4 - 03.04.2020 17:15
@elv yapıtğınız rol iptal edildi ve ihlalden ceza alacaksınız, sadece üstüne tükürmek değil orada örnek olarak verilen olaydır. Yaptığınız rol direk olarak kuralı hiçe sayıp, aksini yapmış olmak. Lütfen bu tarz davranışlara dikkat edin, oluşum rolü olduğu içinde faction yetkililerine bildiri yapıldı.