0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten fazla kalitesiz, gördüğüm en kötü karakter tanıtımı diyebilirim.
Alıntı yapılan: Manwe the Ninque - 02.06.2020 17:38Gerçekten fazla kalitesiz, gördüğüm en kötü karakter tanıtımı diyebilirim.Hayatımda gördüğüm en kötü ss editlemelerine sahipsin, beynini kullanıp biraz daha kaliteleştirebilirsin.Sence bu hoş bir kelime mi, kendi yazdığımdan bahsediyorum. Şimdi yukarıya ve aşağıya bir bakıyorum ve arasında bir fark göremiyorum. Sana ciddi söylüyorum gördüğüm en berbat ve bir o kadar kötü ss editlemelerine sahipsin.
Alıntı yapılan: CHOL5O - 02.06.2020 19:25Alıntı yapılan: Manwe the Ninque - 02.06.2020 17:38Gerçekten fazla kalitesiz, gördüğüm en kötü karakter tanıtımı diyebilirim.Hayatımda gördüğüm en kötü ss editlemelerine sahipsin, beynini kullanıp biraz daha kaliteleştirebilirsin.Sence bu hoş bir kelime mi, kendi yazdığımdan bahsediyorum. Şimdi yukarıya ve aşağıya bir bakıyorum ve arasında bir fark göremiyorum. Sana ciddi söylüyorum gördüğüm en berbat ve bir o kadar kötü ss editlemelerine sahipsin.
Alıntı yapılan: CHOL5O - 02.06.2020 19:25Alıntı yapılan: Manwe the Ninque - 02.06.2020 17:38Gerçekten fazla kalitesiz, gördüğüm en kötü karakter tanıtımı diyebilirim.Hayatımda gördüğüm en kötü ss editlemelerine sahipsin, beynini kullanıp biraz daha kaliteleştirebilirsin.Sence bu hoş bir kelime mi, kendi yazdığımdan bahsediyorum. Şimdi yukarıya ve aşağıya bir bakıyorum ve arasında bir fark göremiyorum. Sana ciddi söylüyorum gördüğüm en berbat ve bir o kadar kötü ss editlemelerine sahipsin. Sende fenasın hani @CHOL5O
İyi roller, iyi forumlar. Ben tartışma ortamı doğsun istemedim, kişi üzerine basa basa yorumlarında dalga ve kırıcı sözler de bulundu. Moderatöre şikayet et butonunu da kullanmaya yer arıyordum, iyi üstüne geldi.